На столі така закуска виглядає дуже ошатно та апетитно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Приготувати котлетний фарш з м'яса (можна змішати свинину і яловичину) і замоченого в молоці хліба, посолити, поперчити, приправити, додати сирі яйця і добре вимішати. На лист фольги викласти фарш шаром 1 см і розрівняти його.
Змастити фарш майонезом і посипати тертим сиром. На фарш смужками викласти обсмажені овочі, гриби, подрібнені варені яйця, нарізані шматочками солоні огірки. Можна додавати будь-які продукти, які підкаже фантазія — зелений горошок, оливки, курагу, горіхи, головне, щоб інгредієнти поєднувалися між собою.
Зверху все посипати тертим сиром. Обережно згорнути в рулет. Викласти рулет на деко, густо обмазати його майонезом і рясно посипати тертим сиром. Запікати в духовці 30 хв. Якщо хочете зробити рулет меншого розміру, то і продуктів беріть поменше, гриби можна використовувати консервовані. Виходить просто смакота! Приємного апетиту!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...