На столі така закуска виглядає дуже ошатно та апетитно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Приготувати котлетний фарш з м'яса (можна змішати свинину і яловичину) і замоченого в молоці хліба, посолити, поперчити, приправити, додати сирі яйця і добре вимішати. На лист фольги викласти фарш шаром 1 см і розрівняти його.
Змастити фарш майонезом і посипати тертим сиром. На фарш смужками викласти обсмажені овочі, гриби, подрібнені варені яйця, нарізані шматочками солоні огірки. Можна додавати будь-які продукти, які підкаже фантазія — зелений горошок, оливки, курагу, горіхи, головне, щоб інгредієнти поєднувалися між собою.
Зверху все посипати тертим сиром. Обережно згорнути в рулет. Викласти рулет на деко, густо обмазати його майонезом і рясно посипати тертим сиром. Запікати в духовці 30 хв. Якщо хочете зробити рулет меншого розміру, то і продуктів беріть поменше, гриби можна використовувати консервовані. Виходить просто смакота! Приємного апетиту!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...