Гості думали, що це сирник, але сиру там немає! "Помилковий сирник" - найніжніший і повітряний пиріг

Це набагато смачніше і ніжніше, ніж сирник, передають Патріоти України.

Тісто:

  • 3 жовтки,
  • 50 г цукру,
  • 125 г вершкового масла,
  • 1 ч. л. розпушувача (без гірки),
  • 1 ч. л. ванільного цукру,
  • дрібка солі,
  • 180-200 г борошна.

Заливка:

  • 3 білки (100 – 110 г),
  • 125 гр цукру,
  • дрібка солі,
  • 1 пакет ванільного пудингу (40 г). Пудинг можна замінити на 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю і додати ванільний цукор
  • 600 г сметани (20% жирності)

Температура випічки 170 – 180 градусів, час випічки 50 – 60 хвилин.

Відео-рецепт приготування:

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...