Гості на порозі, а їсти нічого? Проста закуска за 20 хв

Ця страва виручить, якщо гості вже на порозі, а в холодильнику - пусто. Крім того, така закуска дуже непогано виглядає і точно не осоромить господиню (ну, чи господаря ), передають Патріоти України.

А найкраще те, що нам не потрібні дорогі продукти
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.
крабові палички – 100 г
сир (твердий) – 100 г
майонез – 2 ст. л.
зелена цибуля – 50 г
кріп – ½ пучка
сіль, перець – до смаку
Приготування:
Відварюємо яйця – приблизно 10 хв, щоб жовток не розтікався (але й не перетримуємо їх на плиті, інакше колір жовтка зміниться і виглядатиме неапетитно). Охолоджуємо і чистимо від шкарлупи, розрізаємо на дві половини й виймаємо жовток.
Тим часом сир і крабові палички натираємо на малій терці, перекладаємо в миску й додаємо туди пом’ятий виделкою жовток.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо її до решти інгредієнтів, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Наповнюємо цією масою половинки яєць і прикрашаємо дрібно нарізаним кропом.

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...