Ця страва виручить, якщо гості вже на порозі, а в холодильнику - пусто. Крім того, така закуска дуже непогано виглядає і точно не осоромить господиню (ну, чи господаря ), передають Патріоти України.
А найкраще те, що нам не потрібні дорогі продукти
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.
крабові палички – 100 г
сир (твердий) – 100 г
майонез – 2 ст. л.
зелена цибуля – 50 г
кріп – ½ пучка
сіль, перець – до смаку
Приготування:
Відварюємо яйця – приблизно 10 хв, щоб жовток не розтікався (але й не перетримуємо їх на плиті, інакше колір жовтка зміниться і виглядатиме неапетитно). Охолоджуємо і чистимо від шкарлупи, розрізаємо на дві половини й виймаємо жовток.
Тим часом сир і крабові палички натираємо на малій терці, перекладаємо в миску й додаємо туди пом’ятий виделкою жовток.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо її до решти інгредієнтів, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Наповнюємо цією масою половинки яєць і прикрашаємо дрібно нарізаним кропом.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...