Гості на порозі, а їсти нічого? Проста закуска за 20 хв

Ця страва виручить, якщо гості вже на порозі, а в холодильнику - пусто. Крім того, така закуска дуже непогано виглядає і точно не осоромить господиню (ну, чи господаря ), передають Патріоти України.

А найкраще те, що нам не потрібні дорогі продукти
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.
крабові палички – 100 г
сир (твердий) – 100 г
майонез – 2 ст. л.
зелена цибуля – 50 г
кріп – ½ пучка
сіль, перець – до смаку
Приготування:
Відварюємо яйця – приблизно 10 хв, щоб жовток не розтікався (але й не перетримуємо їх на плиті, інакше колір жовтка зміниться і виглядатиме неапетитно). Охолоджуємо і чистимо від шкарлупи, розрізаємо на дві половини й виймаємо жовток.
Тим часом сир і крабові палички натираємо на малій терці, перекладаємо в миску й додаємо туди пом’ятий виделкою жовток.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо її до решти інгредієнтів, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Наповнюємо цією масою половинки яєць і прикрашаємо дрібно нарізаним кропом.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...