Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.
Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину.Курячі грудки розріжте вздовж на дві частини, відбийте. Натріть з усіх боків сіллю та спеціями. Заморожену сирну ковбаску розріжте на чотири брусочки, на кожну відбивну курячу покладіть по одному шматочку начинки. Загорніть щільним рулетом, підгинаючи краї, щоб начинка не витікала в процесі запікання.
Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.
Форма нігтів індивідуальна, як і відбитки пальців. Однак вчені впевнені, що вона може багато чого розповісти про особистість людини. Пройди швидкий тест і дізнайся більше про себе, передають Патріоти України. Проходити тест дуже просто. Подивись на кар...
Безталанних людей не буває - кожного з нас природа наділила певними здібностями, реалізація яких і забезпечує наш життєвий успіх, передають Патріоти України. Однак далеко не у кожного здібності виявляються ще в юності – багато людей усвідомлюють своє п...