
Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.
Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину.
Курячі грудки розріжте вздовж на дві частини, відбийте. Натріть з усіх боків сіллю та спеціями. Заморожену сирну ковбаску розріжте на чотири брусочки, на кожну відбивну курячу покладіть по одному шматочку начинки. Загорніть щільним рулетом, підгинаючи краї, щоб начинка не витікала в процесі запікання.
Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.
Ваза Рубіна - класичний приклад ілюзії «фігура/фон». Погляньте на чорно-біле зображення і вирішіть, що ви побачили першим: два профілі, що дивляться один на одного, чи вазу/колону в центрі. Перше враження може багато розповісти про ваш спосіб обробки і...
Експерти кажуть, що більшість любителів кави не знають, як довго кофеїн залишається в організмі, передають Патріоти України. Якщо ви любите чіткі відповіді, вам може не сподобатися відповідь на питання «як „пізно“ вже занадто пізно для кави?». Не завжд...