Гості точно оцінять! Котлети по-київськи в духовці - рецепт приготування святкової страви нашвидкуруч

Котлети по-київськи стануть головною окрасою новорічного столу. Пропонуємо рецепт, який не вимагатиме великих фінансових та часових витрат, передають Патріоти України.

Котлети по-київськи на Новий рік

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки
  • 50 г вершкового масла
  • 35 г твердого сиру
  • 4 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 часточки часнику
  • 1 яйце
  • 5 гілочок кропу
  • Сіль та прянощі за смаком

Спосіб приготування:

Змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим кропом і натертим на середній тертці сиром. Додайте за смаком сіль та прянощі, ретельно перемішайте до однорідного стану.

Розподіліть масляно-сирну масу на розстеленій на столі харчовій плівці, сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Щільно загорніть і відправте в морозилку на годину.Курячі грудки розріжте вздовж на дві частини, відбийте. Натріть з усіх боків сіллю та спеціями. Заморожену сирну ковбаску розріжте на чотири брусочки, на кожну відбивну курячу покладіть по одному шматочку начинки. Загорніть щільним рулетом, підгинаючи краї, щоб начинка не витікала в процесі запікання.

Приберіть котлети в холодильник на півгодини, потім зануріть кожну заготовку у збите яйце, обваляйте в панірувальних сухарях. Перекладіть котлети в форму для запікання швом вниз, готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...