Готуємо ароматні панкейки з медом: Простий рецепт і поради

Якщо ви вже перепробували всі можливі варіанти сніданків і навіть вівсянкою по-ірландськи вас не здивувати, пропонуємо вам зробити американські млинці під назвою панкейки, передають Патріоти України.

Інгредієнти: куряче яйце (2 шт.), цукор (30 г), сіль (0,5 чайної ложки), молоко (250 мл), пшеничне борошно (120 г), розпушувач (1 ч. л.), рослинна олія ( 2 ст. л.), ванільний цукор (1 пакетик).

Приготування

Яйця, цукор і сіль збити до піни.

До яєчної суміші додати половину борошна і половину молока.

Порада: Щоб тісто не взялося грудками, молоко потрібно трохи підігріти, а борошно всипати поступово - і відразу ж перемішувати.

Влити молоко і так само поступово досипати борошно, розпушувач і ванільний цукор - за смаком. Збити, поки тісто не стане однорідним і густим.

Порада: Також в тісто можна додати дрібку кориці.

Добре розігріти сковороду з антипригарним покриттям. За допомогою ополоника вилити тісто на сковороду, закрити кришку і смажити на середньому вогні. Як тільки на поверхні з'являться перші бульбашки, можна акуратно перевертати на іншу сторону.

Порада: Також в тісто можна додати 40 г розтопленого вершкового масла.

Панкейки можна викласти гіркою і прикрасити свіжими фруктами. Подавати з медом або джемом.

Смачного!

Порада: Якщо ви спробували зробити звичайні панкейки, можете зробити також бананові. Для цього візьміть один банан і подрібніть його в блендері. Потім додайте пюре в тісто для панкейків.

От у чому секрет! Як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим

четвер, 25 квітень 2024, 7:56

Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...