Готуємо дієтичні курячі "кишеньки" - один рецепт, а дві начинки

Щоб потішити родину смачним і корисним обідом, не обов'язково кілька годин крутитися біля плити. Наприклад, поживні "кишеньки" з курчого філе ви підготуєте до запікання за лічені хвилини. Решту справи зробить духовка, передають Патріоти України.

Начинити курячі "кишеньки" можна, чим лиш душа забажає. Ми пропонуємо для початку дві начинки – обирайте, яка вам більше до смаку. Обов'язково попередньо помийте м'ясо й просушіть його паперовим рушником. Далі натріть вершковим маслом і додайте улюблені спеції: карі, паприку, куркуму, інші ароматні присмаки.

Курячі "кишеньки" з броколі

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  1. Сир та овочі наріжте кубиками, броколі відваріть у підсоленій воді.
  2. У глибокій посудині змішайте всі інгредієнти разом зі сметаною (броколі можна розім'яти виделкою).
  3. Куряче філе розріжте уздовж ножем, щоб утворилася кишенька. Начиніть її приготованою масою
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
  5. Готову страву подавайте до столу гарячою.Смачного!

Курячі "кишеньки" з моцарелою та помідорами

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 2Інгредієнти:

Приготування:

  1. Куряче філе підготуйте, як у першому варіанті.
  2. Помідори наріжте тонкими скибочками й змішайте з натертою моцарелою.
  3. Додайте зелень базиліку та перемішайте з рештою інгредієнтів.
  4. Начиніть приготованою масою куряче філе.
  5. Розігрійте духовку до 190 градусів і відправте в неї запікатися "кишеньки" на 40 хвилин.
  6. Готову страву подавайте до столу гарячою. Смачного!

Варто знати! У якій воді потрібно прати білий одяг, щоб вивести плями

понеділок, 9 червень 2025, 19:56

Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...