
Гадаєте, неможливо приготувати піцу вдома, як у кращих італійських ресторанах? Не дивно, адже тамтешні піцейоли не поспішають розкривати своїх кулінарних секретів, зазначають Патріоти України.
Тому ми, спеціально для вас, вивідали рецепт в одному із кращих столичних італійських закладів. Як виявилось, секретний компонент – це молоко! Корж виходить ніжним та повітряним. Повірте, смакує краще, аніж в Італії. Зрештою, нічого на слово вірити. Краще переконайтесь на практиці!
Як приготувати?
Додаємо до теплого молока цукор, сіль, дріжджі та оливкову олію. Все змішуємо до однорідності. Поступово вмішуємо просіяне борошно. Готове тісто ставимо до миски, накриваємо рушником та залишаємо у теплому місці на 30 хвилин. Змащуємо робочу поверхню борошном. Формуємо піцу.
Спершу змащуємо готовий корж томатною пастою, після викладаємо начинку – на власний розсуд. Класичний набір: шинка, кільця помідорів, тертий сир. Залишаємо піцу у духовій печі, розігрітій до 190 градусів, на 15 хвилин. Готово!
Іноді нас раптом тягне на лимони, квашену капусту чи інші кислі продукти. Такі бажання не випадкові - вони можуть сигналізувати про певні зміни в організмі або нестачу корисних речовин, передають Патріоти України. 1. Проблеми з травленням Якщо вам хоч...
Православне свято 30 жовтня за новим церковним календарем (12 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Зіновія, єпископа Єгейського, і його сестри Зіновії, і день пам'яті Озерянської ікони Божої Матері, головної святині та покровительки Хар...