
Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася в Instagram рецептом паски без дріжджів, назвавши його чудовим, наголосивши, що тісто легко приготувати, зазначають Патріоти України.
Збити міксером 5 яєць із цукром (200 грам) до піни протягом 3−4 хвилин, Додати тепле молоко (180 грам), м’яке вершкове масло (230 грам) і продовжувати збивати на низьких обертах.
Борошно (440 грам) змішати з маленькою пачкою розпушувача (12 грам) і додати до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером.
Додати до тіста потерту цедру одного лимона, цукати, акуратно перемішати.
Перекласти у паперові або звичайні форми (наповнини трохи більше, ніж до половини), випікати 40−45 хвилин при температурі 180 градусів.
Прикрасити глазур’ю та сухофруктами.
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...
З настанням холодів багато власників смартфонів помічають, що акумулятори швидко втрачають заряд. Літій-іонні батареї не люблять низьких температур — вони втрачають ємність і розряджаються значно швидше, особливо при тривалому перебуванні на морозі. Що...