Готуємось до Великодня: Сумська поділилася "просто прекрасним" рецептом паски без дріжджів

Українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася в Instagram рецептом паски без дріжджів, назвавши його чудовим, наголосивши, що тісто легко приготувати, зазначають Патріоти України.

Збити міксером 5 яєць із цукром (200 грам) до піни протягом 3−4 хвилин, Додати тепле молоко (180 грам), м’яке вершкове масло (230 грам) і продовжувати збивати на низьких обертах.

Борошно (440 грам) змішати з маленькою пачкою розпушувача (12 грам) і додати до збитих яєць частинами, повільно збиваючи міксером.

Додати до тіста потерту цедру одного лимона, цукати, акуратно перемішати.

Перекласти у паперові або звичайні форми (наповнини трохи більше, ніж до половини), випікати 40−45 хвилин при температурі 180 градусів.

Прикрасити глазур’ю та сухофруктами.

Це справді працює! Як розігнати метаболізм, якщо встала вага

неділя, 26 січень 2025, 12:30

Чим вищий рівень метаболізму, тим більше калорій витрачаєте у стані спокою. Щоб зрушити стрілки терезів з мертвої точки, є кілька хитрощів, які допоможуть подолати плато в схудненні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Найпростіший спосіб п...

Корисний лайфхак: Як відрізнити солодкі мандарини від кислих

неділя, 26 січень 2025, 12:12

Звичайно, ніхто не має сумнівів в солодкості мандаринки, якщо спробувати її на смак. Але ж проблема полягає в тому, що не всі дають куштувати. Розглядати мандарини можна довго, але от зрозуміти, які ж вони на смак, — може бути складно, передають Патріо...