Пропонуємо рецепт дуже смачної страви. Це курячі тарталетки. Їх зручно брати з собою в дорогу. Можна з'їсти під час перекусу або на вечерю. Начинку можна використовувати будь-яку. У нас буде сирна, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Грудку і цибулю крупно нарізаємо.
2. Пропускаємо через м'ясорубку. Причому, цибулю в кінці. Так м'ясорубку буде легше відмити, навіть у прохолодній воді. Можна ще і часник додати.
3. Яйце розділяємо на жовток і білок. Жовток прибираємо в бік, він нам потім знадобиться. Білок додаємо у фарш.
4. Додаємо до фаршу трохи солі, перцю, хмелі-сунелі і столову ложку з великою гіркою борошна. Борошно можна брати будь-яке і навіть з висівок.
5. Все перемішуємо. Вийшов досить густий фарш. Але до рук липне!
6. Ложкою викладаємо фарш на деко з папером для випічки і формуємо тарталетки.
7. Готуємо начинку. Змішуємо сир з кропом і жовтком, солимо.
8. В тарталетки розкладаємо сирну начинку. У кожну приблизно по повній чайній ложці.
9. Окремо натераємо на дрібній тертці сир і посипаємо тарталетки.
10. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин до рум'яності.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...