
Пропонуємо рецепт дуже смачної страви. Це курячі тарталетки. Їх зручно брати з собою в дорогу. Можна з'їсти під час перекусу або на вечерю. Начинку можна використовувати будь-яку. У нас буде сирна, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Грудку і цибулю крупно нарізаємо.
2. Пропускаємо через м'ясорубку. Причому, цибулю в кінці. Так м'ясорубку буде легше відмити, навіть у прохолодній воді. Можна ще і часник додати.
3. Яйце розділяємо на жовток і білок. Жовток прибираємо в бік, він нам потім знадобиться. Білок додаємо у фарш.
4. Додаємо до фаршу трохи солі, перцю, хмелі-сунелі і столову ложку з великою гіркою борошна. Борошно можна брати будь-яке і навіть з висівок.
5. Все перемішуємо. Вийшов досить густий фарш. Але до рук липне!
6. Ложкою викладаємо фарш на деко з папером для випічки і формуємо тарталетки.
7. Готуємо начинку. Змішуємо сир з кропом і жовтком, солимо.
8. В тарталетки розкладаємо сирну начинку. У кожну приблизно по повній чайній ложці.
9. Окремо натераємо на дрібній тертці сир і посипаємо тарталетки.
10. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин до рум'яності.
Зимові свята наближаються. Їхній атрибут - ялинка. І все частіше люди віддають перевагу штучним ялинкам. Це і турбота про природу, і зручність… Вибір штучних новорічних дерев такий, що очі розбігаються. Наприклад, ялинка може бути зеленою, припорошеною...
Ароматні суміші, які ми звикли використовувати лише у випічці, мають куди ширший потенціал. Їхній насичений склад століттями застосовується у натуральній медицині, а користь від них відчутна вже після кількох днів регулярного вживання. Дієтологи радять...