Пропонуємо запекти в духовці м'ясо по-грузинськи, яке за смаком дуже схоже на шашлик, передають Патріоти України.
Завдяки маринаду з соком лимона, страва виходить м'якою і соковитою. Свіжі трави і спеції наділяють її апетитним ароматом, а мед — приємною солодкою ноткою.
Рекомендуємо використовувати в якості прянощів хмелі-сунелі, але ви можете вибрати будь-які інші спеції на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачне, ніжне і дуже ароматне м'ясо по-грузинськи готове! Більш докладний процес приготування дивіться на відео.
Смачного!
Чому деякі з нас прокидаються з вовчим апетитом, а інші - не можуть й думати про їжу? Причин може бути більше, ніж просто рання вечеря або пізній перекус. Ось чотири несподівані фактори, що впливають на ранковий голод, передають Патріоти України. Якщо ...
Вапняний наліт - часта проблема в душових, особливо в регіонах із жорсткою водою. Згодом такий наліт утворює стійкі плями на склі, які складно відмити звичайними засобами. Але існує простий і доступний метод: використання звичайного лимона, передають П...