Готується майже з "нічого"! Всього лише вода і борошно - смачний корж за сущі копійки

Дуже смачні та незвичайні коржі готуються практично з "нічого". В узбецької і татарської кухнях відомі як "катлама", передають Патріоти України.

Їх можна готувати як в пост, так і просто до обіду. В якості начинки можна використовувати як зелень, оливки, цибулю, так і сир, терту шинку (варіанти не для поста). Навіть без начинки зовсім — вони смачні.

Інгредієнти

  • борошно — 300 гр;
  • окріп — 200 мл;
  • сіль — 1/2 ч.л;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • кріп — пучок;
  • крохмаль для присипки;
  • рослинна олія для формування і смаження.

Приготування

1. У просіяне борошно додати сіль, цукор і влити окріп. Ложкою почати замішувати тісто поки воно гаряче, далі руками домісіть — треба отримати м'яке податливе тісто.

2. Розділити тісто на 4 частини та сформувати з частин кульки, змастити їх олією.

3. Поки тісто відпочиває нарізати пучок кропу.

4. Кожну кульку тіста розтягнути руками дуже тонко (попередньо змастити стіл олією), посипати кропом, сіллю і крохмалем. Скачати все в джгутик і закрутити в «равлика».

6. Розкачати «равлики» качалкою та обсмажувати на слабкому вогні з двох сторін. Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Дуже смачно! Як приготувати чизкейк зі згущеним молоком без випікання

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:09

Солодкі пироги та чизкейки не завжди треба випікати. Певні рецепти дають можливість отримати бездоганний виріб й без термічної обробки. Пропонуємо вам спробувати приготувати чизкейк зі згущеним молоком. Надзвичайно смачний рецепт. Для приготування потр...

Все досить просто! ТОП-4 дієві способи підвищити гемоглобін

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:44

Гемоглобін - залізовмісний білок, що відповідає за перенесення кисню по організму. Його низький рівень у крові пов'язаний з кількома видами анемії різного ступеня тяжкості. Слабкість, задишка, запаморочення лише деякі симптоми, характерні для людей з н...