Дуже смачні та незвичайні коржі готуються практично з "нічого". В узбецької і татарської кухнях відомі як "катлама", передають Патріоти України.
Їх можна готувати як в пост, так і просто до обіду. В якості начинки можна використовувати як зелень, оливки, цибулю, так і сир, терту шинку (варіанти не для поста). Навіть без начинки зовсім — вони смачні.
Інгредієнти
Приготування
1. У просіяне борошно додати сіль, цукор і влити окріп. Ложкою почати замішувати тісто поки воно гаряче, далі руками домісіть — треба отримати м'яке податливе тісто.
2. Розділити тісто на 4 частини та сформувати з частин кульки, змастити їх олією.
3. Поки тісто відпочиває нарізати пучок кропу.
4. Кожну кульку тіста розтягнути руками дуже тонко (попередньо змастити стіл олією), посипати кропом, сіллю і крохмалем. Скачати все в джгутик і закрутити в «равлика».
6. Розкачати «равлики» качалкою та обсмажувати на слабкому вогні з двох сторін. Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...