Готується на сніданок, доки закипає чайник! Піца за 5 хвилин

Найпростіший і найшвидший спосіб приготування піци, який може лише бути. Готується дуже швидко та просто, передають Патріоти України.

Все тому, що використовуватиметься “рідке” тісто для піци. Тісто виходить тонке та смачне. Якщо бажаєте товстіший, то збільшіть кількість інгредієнтів вдвічі.

А ось начинка може бути будь-яка, головне – це сир. Чим більше – тим смачніше.

Складові:

  • Сметана – 2 ст. л.;
  • Майонез – 2 ст. л.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Борошно – 4 ст. л.;
  • Сіль – дрібка.

Приготування:

Змішати інгредієнти тіста до однорідності і вилити на розігріту пательню, змащену олією.

Викласти начинку – ковбасу чи відварене м’ясо, помідори, болгарський перець. Можна додати кетчуп чи будь-який інший соус.

На смак посолити, поперчити, посипати спеціями на свій смак.

Зверху посипати тертим сиром.

Накрити кришкою сковороду. Готувати доки сир не розплавиться.

Під час подачі посипати свіжою зеленню.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...