
Найпростіший і найшвидший спосіб приготування піци, який може лише бути. Готується дуже швидко та просто, передають Патріоти України.
Все тому, що використовуватиметься “рідке” тісто для піци. Тісто виходить тонке та смачне. Якщо бажаєте товстіший, то збільшіть кількість інгредієнтів вдвічі.
А ось начинка може бути будь-яка, головне – це сир. Чим більше – тим смачніше.
Змішати інгредієнти тіста до однорідності і вилити на розігріту пательню, змащену олією.
Викласти начинку – ковбасу чи відварене м’ясо, помідори, болгарський перець. Можна додати кетчуп чи будь-який інший соус.
На смак посолити, поперчити, посипати спеціями на свій смак.
Зверху посипати тертим сиром.
Накрити кришкою сковороду. Готувати доки сир не розплавиться.
Під час подачі посипати свіжою зеленню.
Смачного!
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...
Номер телефону - це не просто набір цифр. Він дозволяє нам спілкуватися та ідентифікувати себе, а іноді навіть приховує секрети нашого характеру. Особливо важлива остання цифра номера - вона розкриває певні риси вашої особистості, передають Патріоти Ук...