Готується за пару хвилин: Олена Мозгова похизувалася смачним та корисним сніданком (фото)

Продюсерка зізналася, що сніданки для неї - це певний ритуал, з якого починається день.

Українська продюсерка Олена Мозгова, яка не так давно привітала чоловіка з 15-річчям від дня знайомства, розповіла про свої вподобання у їжі на сніданок. З підписниками своєї сторінки в Instagram Олена поділилася знімком, на якому зображена моцарелла, повідомляють Патріоти України.

Продюсерка зізналася, що сніданки для неї - це певний ритуал, з якого починається її день. "Одним з улюблених продуктів на сніданок є моцарелла. Звісно, краще фермерська, а ще краще справжня італійська з молока чорних буйволиць... але навіть сама звичайна в пакетику з супермаркету також буде гуд, ось ця на фото саме така, куплена по акції за 19 гривень", - розповіла вона.

Мозгова також зауважила, що для посилення смаку моцарелли у неї є певний рецепт, яким вона і поділилася з прихильниками. "Моцарелла, полита бальзамічним кремом (це уварений бальзамічний оцет і моя любов з першої краплі), посипаний сушеним орегано і пелюстками чілі, які в мене є завжди! Оливкова олія - тільки extra virgin, я дуже люблю грецьку з регіону Каламата. Колись напишу про подорож у це райське місце. Горнятко запашної кави і ви з радістю зможете констатувати, що життя смачне і прекрасне", - зазначила продюсерка.

Лише спробуйте! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

вівторок, 7 травень 2024, 0:14

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом, передають Патріоти України. Хіба можна таке лишати на тарілці? Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільця...

Водіям на замітку! Названо запахи в автомобілі, які мають насторожити

понеділок, 6 травень 2024, 23:58

Запахи в нових автівках можуть негативно позначатися на здоров'ї водіїв - салони радять провітрювати. Однак є кілька запахів, які мають насторожити автовласників - простим провітрюванням у таких випадках не обійтись, передають Патріоти України. Як пише...