Готуються майже з нічого! Листкові коржі з сиром - смачно і дуже просто

Виходять смачні і дуже апетитні. В якості начинки можна використовувати не лише сир, але і м'ясо, і навіть робити їх солодкими. Коржі відмінно підійдуть до сніданку, на перекус на роботу або в дорогу, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 100 грамів манки
  • 300 грамів пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 300 мілілітрів окропу
  • 50 грамів сиру

Приготування:

  1. Беремо глибоку миску і просіваємо в неї борошно. Додаємо манку, сіль і розпушувач. Все перемішуємо.
  2. У центрі робимо поглиблення і поступово вливаючи окріп замішуємо тісто. Виходить воно ніжним і м'яким.
  3. Готове тісто ділимо на 4 частини і скачуємо кожну в кулю. Викладаємо на стіл і змащуємо олією. Накриваємо мискою і залишаємо на 20 хвилин відпочивати.
  4. Беремо одну кульку і руками розтягуємо в тонкий пласт. Щоб зробити його максимально тонким, періодично змащуйте рослинною олією.
  5. На корж насипаємо трохи сиру, накриваємо однією стороною до середини, змащуємо її маслом і накриваємо другою стороною, також промазуємо маслом. Потім ще трохи сиру зверху і скачуємо в рулет. Придавлюємо його зверху і формуємо корж, розгортаємо його.
  6. Точно також формуємо інші коржі.
  7. Розігріваємо сковороду і кладемо на неї коржик. Нічим сковороду не змащуємо. Смажимо корж з двох сторін на середньому вогні періодично перевертаючи.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...