Готувати легко, а страва дуже смачна, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Кефір нагрітий до 38 С налити в миску, додати цукор, сіль і соду, перемішати і залишити на 5 хв.
Додати натертий на дрібній тертці сир, разом з борошном до кефірної маси, замісити тісто, розмішуючи спочатку ложкою, потім руками.
Розділити тісто на 5 рівних частин, розкачати з кожної коржик.
Обсмажуємо коржі до зарум'янювання на сковороді з невеликою кількістю олії під кришкою на середньому вогні близько 2-3 хв.
Подаємо гарячими!
За бажанням, в кінці замісу в тісто можна додати «наповнювачі»: шинку, зелень, ковбасу і т.д.
Смачного!
Свято світлого Христового Воскресіння - одне з найголовніших православних урочистостей в році. У 2024-му воно випадає на 5 травня, а значить в останній день тижня віруючі підуть до храму, щоб освятити наїдки у великодньому кошику, передають Патріоти Ук...
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...