Готувати легко, а страва дуже смачна, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Кефір нагрітий до 38 С налити в миску, додати цукор, сіль і соду, перемішати і залишити на 5 хв.
Додати натертий на дрібній тертці сир, разом з борошном до кефірної маси, замісити тісто, розмішуючи спочатку ложкою, потім руками.
Розділити тісто на 5 рівних частин, розкачати з кожної коржик.
Обсмажуємо коржі до зарум'янювання на сковороді з невеликою кількістю олії під кришкою на середньому вогні близько 2-3 хв.
Подаємо гарячими!
За бажанням, в кінці замісу в тісто можна додати «наповнювачі»: шинку, зелень, ковбасу і т.д.
Смачного!
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...