Готувати дуже легко! Смачна начинка з овочів для бутербродів, пирогів або млинців

Рецепт овочевої начинки, яка сподобається всім, пропонують Патріоти України.

Продукти для приготування овочевої начинки:

  • Морква — 3 штуки.
  • Ріпчаста цибуля — 1-2 штуки (якщо цибуля у вас пекуча, то беріть 1 цибулину інакше начинка буде гірчити).
  • Солоні або мариновані огірки — 4 штуки.
  • Сирок плавлений -1 штука вагою 70 грамів.
  • Часник — 3 зубчики.
  • Майонез — 2 ст. ложки.
  • Сіль і мелений перець за смаком.
  • Зелень за смаком.
  • Рослинна олія для смаження.

Рецепт приготування овочевої начинки:

1. Натираємо солоні огірки на дрібній тертці. Викладемо натерті огірки в ситечко, щоб з них стекла зайва рідина і залишимо постояти хвилин на 10, інформує Ukr.Media.

2. Очищені цибулю і моркву також натираємо на дрібній тертці. Зверніть увагу якщо у вас цибуля пекуча, то зменшіть її кількість!

3. Змішуємо наші натерті продукти і обсмажуємо їх на сковороді з рослинною олією приблизно хвилин 15 на середньому вогні. Даємо повністю охолонути овочам.

4. Тепер заправимо начинку майонезом і перемішаємо. При бажанні можете перебити цю овочеву масу блендером, так у вас вийде намазка більш однорідна.

5. Далі в нашу овочеву масу натираємо сир теж на дрібній тертці (можете взяти замість плавленого сирка звичайний твердий сир, це на ваш смак). Також додаємо пропущений через прес часник.

6. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо її в миску до решти продуктів. Солимо і перчимо на свій смак.

7. Перемішуємо і наша овочева начинка готова. Її можна використовувати, як для бутербродів так і в якості овочевої начинки для пирогів або млинців. Відео рецепт приготування:

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...