Готувати дуже просто! М'ясна смакота з курячого філе та бекону - не відірватись

Курка в беконі - один з безпрограшних варіантів, коли філе виходить неймовірно соковитим і ароматним. Смачні та ароматні курячі пальчики готуються дуже просто. Щоб рулетики з курячого філе не були сухими їх потрібно просто обернути беконом. Рулети в беконі можна подати як на святковий стіл, так і на звичайну вечерю, передають Патріоти України.

Куряче філе — сама найзручніша для приготування частина курки, не потрібно довго возитися з витяганням кісток, зняттям шкіри і видаленням інших зайвих елементів. Ну, хіба що сухожилля можна вирізати.

На жаль, через свою "знежиреність" готове філе найчастіше виходить сухим. Вихід є — або їсти м'ясо відразу, як то кажуть, "з пилу з жару", або придумувати варіанти, як додатково збагатити філе жирком або соком інших продуктів. Куряче філе, приготоване таким чином виходить соковитим і ніжним, а список інгредієнтів для приготування філе в беконі зовсім не великий.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 800 грамів
  • Сирокопчений бекон — 200 грамів

Для маринаду:

  • Сіль — 2/3 ст.л.
  • Лимонний сік — 3 ст.л.
  • Французька гірчиця — 3 ст.л.
  • Звичайна гірчиця — 3 ст.л.
  • Мед — 3 ст.л.

Як приготувати "Куряче філе в беконі":

1. Куряче філе потрібно надрізати на смужки довжиною приблизно 10 см можна більше можна менше.
2. Висипати в миску з нарізаним курячим філе — сіль, вилити лимонний сік, французьку гірчицю, звичайну гірчицю і мед. Залишити маринуватися м'ясо на 15-20 хвилин.
3. Обернути курку в сирокопчений бекон. Викласти на деко і змастити залишками маринаду.
4. Випікати в розігрітій духовки до 180 градусів, 20 хвилин.

Джерело: Ukr.Media

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...