Готувати дуже просто! М'ясна смакота з курячого філе та бекону - не відірватись

Курка в беконі - один з безпрограшних варіантів, коли філе виходить неймовірно соковитим і ароматним. Смачні та ароматні курячі пальчики готуються дуже просто. Щоб рулетики з курячого філе не були сухими їх потрібно просто обернути беконом. Рулети в беконі можна подати як на святковий стіл, так і на звичайну вечерю, передають Патріоти України.

Куряче філе — сама найзручніша для приготування частина курки, не потрібно довго возитися з витяганням кісток, зняттям шкіри і видаленням інших зайвих елементів. Ну, хіба що сухожилля можна вирізати.

На жаль, через свою "знежиреність" готове філе найчастіше виходить сухим. Вихід є — або їсти м'ясо відразу, як то кажуть, "з пилу з жару", або придумувати варіанти, як додатково збагатити філе жирком або соком інших продуктів. Куряче філе, приготоване таким чином виходить соковитим і ніжним, а список інгредієнтів для приготування філе в беконі зовсім не великий.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 800 грамів
  • Сирокопчений бекон — 200 грамів

Для маринаду:

  • Сіль — 2/3 ст.л.
  • Лимонний сік — 3 ст.л.
  • Французька гірчиця — 3 ст.л.
  • Звичайна гірчиця — 3 ст.л.
  • Мед — 3 ст.л.

Як приготувати "Куряче філе в беконі":

1. Куряче філе потрібно надрізати на смужки довжиною приблизно 10 см можна більше можна менше.
2. Висипати в миску з нарізаним курячим філе — сіль, вилити лимонний сік, французьку гірчицю, звичайну гірчицю і мед. Залишити маринуватися м'ясо на 15-20 хвилин.
3. Обернути курку в сирокопчений бекон. Викласти на деко і змастити залишками маринаду.
4. Випікати в розігрітій духовки до 180 градусів, 20 хвилин.

Джерело: Ukr.Media

Це варто знати всім! Що не можна їсти натщесерце - поради дієтолога

середа, 15 жовтень 2025, 17:14

Починаєте день з кави чи фруктів? Будьте обережні! Клінічний дієтолог Наталя Григлявська радить уникати певних продуктів натщесерце, щоб не створювати зайвого навантаження на травну систему, передають Патріоти України. Броколі, цвітна та білокачанна ка...

Дачникам на замітку! Де і з яким овочем найкраще зберігати картоплю без льоху, щоб вона не псувалася

середа, 15 жовтень 2025, 16:59

Картопля - один із найбюджетніших, найсмачніших і найкорисніших овочів, який може бути основою для пюре, салатів, супів. А також її можна просто посмажити, стушкувати, зварити з вершковим маслом з зеленню і запекти зі спеціями та часником, передають Па...