Готувати дуже просто! Позбавляємося жовтих плям у ванній - простий засіб замінить дорогу хімію

По стану санвузла та ванної кімнати можна судити про господиню квартири. Але навіть найретельніше й досить часте прибирання цих приміщень не дає гарантії того, що сантехніка протягом тривалого часу залишається в ідеальному стані, передають Патріоти України.

Згодом будь-яка поверхня втрачає свій колишній вигляд. А у ванні також з'являються жовті плями.
Досвідчені господині не поспішають лити літри хімії, щоб позбавитися цієї жовтизни. Повернути свіжість сантехніці допоможе народний засіб, нагадує «Вкусно+».

Щоб приготувати чудо-суміш, потрібно змішати 100 г розведеного столового або винного оцту з двома столовими ложками солі. Суміш, що вийшла, потрібно нагріти до 50−65 градусів. Після чого одягти рукавички та нанести розчин на забруднені місця. Бажано залишити на 15−20 хвилин. Залишиться тільки змити склад проточною водою. Усі плями мають зникнути.

Психологічний тест за картинкою: Оберіть колір та розшифруйте свій внутрішній стан

понеділок, 20 травень 2024, 16:12

Психологічні тести за картинкою допомагають дізнаватися нові факти про себе та своїх близьких. В цей раз пропонуємо обрати один колір з різнобарвної палітри та в результаті визначити свій внутрішній ста. Перед вами постає легке завдання: придивіться до...

Якого кольору ваша душа? Пройдіть тест та дізнайтеся унікальні факти про свій характер

понеділок, 20 травень 2024, 15:10

Кольори можуть відображати людські переживання та емоції. Тому обравши один з відтінків, ви зможете дізнатися про свій внутрішній стан значно більше, ніж раніше. Своєю чергою психологічні тести допомагають не лише психологічно, але й з точки зору розва...