Солодкі страви користуються попитом серед людей, проте далеко не кожен чув про шоколадну ковбаску та метод її приготування. Рецепт опублікував в Instagram great.food, передають Патріоти України.
- будь-яке печиво (600 г);
- какао-порошок (3 ст. л);
- молоко (150 мл);
- вершкове масло (200 г);
- цукор (8 столових ложок).
Приготування:
1. Печиво треба розкришити до такого стану, щоб залишилося декілька цільних шматків.
2. Треба перемішати какао і цукор.
3. Масло розтоплюється в посуді, де є молоко, какао і цукор. Тримати на вогні треба до того моменту, поки цукор повністю не розчиниться, але кип’ятити не можна.
4. Печиво змішується з рідкою сумішшю для того, щоб утворити густу липку масу.
5. Три ковбаски скачують і загортають в харчову плівку.
6. Отримане потрібно помістити у холодильник на 6 годин.
Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...