Солодкі страви користуються попитом серед людей, проте далеко не кожен чув про шоколадну ковбаску та метод її приготування. Рецепт опублікував в Instagram great.food, передають Патріоти України.
- будь-яке печиво (600 г);
- какао-порошок (3 ст. л);
- молоко (150 мл);
- вершкове масло (200 г);
- цукор (8 столових ложок).
Приготування:
1. Печиво треба розкришити до такого стану, щоб залишилося декілька цільних шматків.
2. Треба перемішати какао і цукор.
3. Масло розтоплюється в посуді, де є молоко, какао і цукор. Тримати на вогні треба до того моменту, поки цукор повністю не розчиниться, але кип’ятити не можна.
4. Печиво змішується з рідкою сумішшю для того, щоб утворити густу липку масу.
5. Три ковбаски скачують і загортають в харчову плівку.
6. Отримане потрібно помістити у холодильник на 6 годин.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...