Солодкі страви користуються попитом серед людей, проте далеко не кожен чув про шоколадну ковбаску та метод її приготування. Рецепт опублікував в Instagram great.food, передають Патріоти України.
- будь-яке печиво (600 г);
- какао-порошок (3 ст. л);
- молоко (150 мл);
- вершкове масло (200 г);
- цукор (8 столових ложок).
Приготування:
1. Печиво треба розкришити до такого стану, щоб залишилося декілька цільних шматків.
2. Треба перемішати какао і цукор.
3. Масло розтоплюється в посуді, де є молоко, какао і цукор. Тримати на вогні треба до того моменту, поки цукор повністю не розчиниться, але кип’ятити не можна.
4. Печиво змішується з рідкою сумішшю для того, щоб утворити густу липку масу.
5. Три ковбаски скачують і загортають в харчову плівку.
6. Отримане потрібно помістити у холодильник на 6 годин.
З наближенням кінця року, коли сонце сідає все раніше з кожним днем, багато людей страждають і намагаються звикнути до похмуріших днів. Але це явище стосується не лише людей - домашні тварини також схильні до сезонної депресії, навіть якщо не в клінічн...
Побачення можуть бути захопливими, але часто пов’язані з невизначеністю та стресом. Професор психології Гері Левандовський об’єднав думки десяти провідних експертів зі стосунків, щоб виділити ключові поради для тих, хто хоче ефективно будувати знайомст...