Патріоти України пропонують до уваги простий рецепт приготування чебуреків.
Інгредієнти:
борошно — 500 г;
горілка — 4 ст. л;
сіль — 1 ч. л;
вода гаряча — 300 мл.
Для начинки:
яловичий фарш — 200 г;
фарш з баранини — 200 г;
паприка — 1 ч. л;
цибуля — 300 г;
зелень за бажанням;
сіль — 1 ч. л;
зіра за смаком;
перець чорний мелений — 1 ч. л.;
олія для смаження.
Приготування:
Просіваємо
борошно в миску, потім вливаємо гарячу воду з сіллю і додаємо горілку.
Перемішуємо спочатку ложкою, потім вимішуємо руками. Ми залишаємо тісто
на 5 хвилин, потім підмішуємо. Накриваємо рушником і залишаємо на час.
Змішуємо обидва фарші, додаємо всі спеції і подрібнену цибулю. Вимішуємо тісто руками, вливаємо воду і добре перемішуємо ложкою.
Ще раз вимішуємо тісто 5 хвилин до гладкості і однорідності, потім ділимо на 10 — 12 шматків. Залишаємо на 5 хвилин.
Розкачуємо кожен шматочок в корж на посипаному борошном столі.
В
середину кладемо столову ложку фаршу, розподіляємо виделкою по тісту в
одній частині, а другою частиною тіста накриваємо, защипуємо краї.
Обсмажуємо чебуреки в розпеченій рослинній олії до золотистого кольору.
Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...
Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...