Патріоти України пропонують до уваги простий рецепт приготування чебуреків.
Інгредієнти:
борошно — 500 г;
горілка — 4 ст. л;
сіль — 1 ч. л;
вода гаряча — 300 мл.
Для начинки:
яловичий фарш — 200 г;
фарш з баранини — 200 г;
паприка — 1 ч. л;
цибуля — 300 г;
зелень за бажанням;
сіль — 1 ч. л;
зіра за смаком;
перець чорний мелений — 1 ч. л.;
олія для смаження.
Приготування:
Просіваємо
борошно в миску, потім вливаємо гарячу воду з сіллю і додаємо горілку.
Перемішуємо спочатку ложкою, потім вимішуємо руками. Ми залишаємо тісто
на 5 хвилин, потім підмішуємо. Накриваємо рушником і залишаємо на час.
Змішуємо обидва фарші, додаємо всі спеції і подрібнену цибулю. Вимішуємо тісто руками, вливаємо воду і добре перемішуємо ложкою.
Ще раз вимішуємо тісто 5 хвилин до гладкості і однорідності, потім ділимо на 10 — 12 шматків. Залишаємо на 5 хвилин.
Розкачуємо кожен шматочок в корж на посипаному борошном столі.
В
середину кладемо столову ложку фаршу, розподіляємо виделкою по тісту в
одній частині, а другою частиною тіста накриваємо, защипуємо краї.
Обсмажуємо чебуреки в розпеченій рослинній олії до золотистого кольору.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...