Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України.
Експерти радять уникати зберігання сирої гречки у вологих, теплих або занадто світлих місцях. Через підвищену вологість крупа починає псуватися, може з’явитися цвіль, а також розвиватися неприємний запах і гіркота. Крім того, гречка, залишена біля джерел тепла (наприклад, біля плити або батареї), втратить свої корисні властивості і швидше зіпсується.
Оптимальне місце для зберігання сирої гречки — це сухе, прохолодне і темне приміщення, де немає перепадів температури. Ідеально — у герметичній упаковці або скляній банці, що захищає крупу від попадання вологи та шкідників.
Дотримуючись простих правил зберігання, ви зможете зберегти смак і користь гречки на довгий час.
Фізична активність може не лише допомогти запобігти виникненню раку молочної залози, але й боротися з ним на клітинному рівні - під час тренування м’язи виділяють речовини, які пригнічують ріст онкоклітин. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в...
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...