Грецький йогурт, особливі вправи і не тільки: Секрети схуднення зірок, які доступні кожному

Дієтологи розповіли про перевірені способи схуднення зірок і пояснення як вони працюють. Секретами ділиться видання Eat This, Not That, передають Патріоти України.

Топ-модель і актриса Моллі Сімс зберігає фігуру завдяки високоінтенсивним інтервальним тренуванням (HIIT Training). Такі тренування всього за півгодини в день дозволяють спалити більше калорій, ніж зазвичай спалюється за кілька годин. Багато вправ дозволяють тренувати відразу всі групи м'язів вашого тіла, пояснює дієтолог Маріус Варзару.

Вікторія Бекхем практикує інший метод: вона починає день з двох чайних ложок яблучного оцту. Потім вона випиває лимонний сік, вичавлений в киплячу воду. Фахівець з контролю ваги Латонья Фор підтвердила, що, згідно з деякими дослідженнями, оцет і лимонний сік знижують холестерин і рівень глюкози при утриманні від їжі, проте вживання таких кислих продуктів вранці може викликати легку нудоту. За її словами, краще починати день з білка і складних вуглеводів, наприклад вівсянки або грецького йогурту.

Один із способів, яким підтримує фігуру актриса Елізабет Херлі - це їсти овочі. Причому жінка зауважує, що овочі повинні складати 50% від усього раціону. Ліцензований фізіотерапевт і онлайн-коуч по здоров'ю Джордан Трайнаджел пояснив, що фрукти і овочі містять антиоксиданти, поживні речовини і мінерали, які спрощують перетворення глюкози в корисну енергію і допомагають уникнути ожиріння.

Австралійська актриса Ребел Вілсон, зуміла схуднути завдяки дієті з високим вмістом білка. За словами фахівців дієта з високим вмістом білка може допомогти з втратою ваги, тому що вона знижує рівень гормону греліну, який викликає почуття голоду. Крім того, білок нарощує м'язи, і чим більше у вас м'язів, тим ефективніше ваше тіло позбавляється від жиру.

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...