Група крові може розповісти більше, ніж ви вважали. Факти, які вражають!

Еволюція змінювала імунну систему і травний тракт людини, збільшуючи число груп крові. Але і системи, що відповідають за розумову і емоційну реакцію, також зазнавали змін, в силу яких виникали різні психологічні типи і манери поведінки, передають Патріоти України.

Система групи крові, якою ми користуємося зараз, виникла ще в 1900 році. Загалом існує 4 групи крові, найпоширеніша з яких є – ІІ.

I група

Ця група крові є найдавнішою. Вона сягає часів кам’яного віку. Люди з цією групою крові переважно харчувалися м’ясом, тому такий раціон найкраще підходить для цих осіб.

Люди з I групою крові володіють чудовими лідерськими якостями. Це природжені керівники, які часто прогнозують майбутнє. Вони прораховують ситуації наперед, тому знаходять вихід з найнезручніших ситуацій.

Чоловіки з I групою крові – хороші коханці, люблять завойовувати нових жінок і ніколи не зупиняться на досягнутому. Жінки з I групою крові ненаситні, у них дуже активний темперамент, а ще вони ревниві.

Здоров’я: потрібно займатися спортом.

Раціон: риба, м’ясо і овочі. Уникайте: молочних і оброблених

II група

II з’явилася пізніше – в цей час люди вже зайнялися землеробством. Раціон у власників цієї групи може бути різноманітним. Люди з цією групою крові неконфліктні та завжди стараються знайти спільну мову. Вони легко розуміються з іншими. Часто власники другої групи крові володіють декількома мовами.

Чоловіки з ІІ групою крові сором’язливі і вірні, вони поважають своїх партнерок. Жінка з II групою крові – ідеальна дружина, віддана і мудра, дуже любить дітей.

Здоров’я: проблеми із зором і серцем, потрібно пильно стежити за роботою печінки.

Раціон:риба, йогурт, курка, вегетаріанська їжа. Уникайте: гострих продуктів, кави і бобових.

III група

Ця група крові з’явилася, коли на Землі панував Льодовиковий період. Перехід зі спеки в холод спровокував мутації у крові. Ці люди відрізняються терпеливістю та прискіпливістю. Часто люди з цією групою крові стають ювелірами чи хірургами, адже у них золоті руки.

Чоловіки із ІІІ групою крові часто змінюють партнерок, але до певного моменту: зустрівши ту єдину, вони стають розсудливими і заспокоюються. Жінки з ІІІ групою крові відрізняються особливою екстравагантністю і почуттям стилю.

Здоров’я: можливі хвороби шлунка та інфекційні захворювання.

Раціон: риба, баранина, молочні продукти, овочі і чай. Уникайте: консервантів і алкоголю.

IV група

Найрідкісніша група крові – IV група. Вона з’явилася відносно недавно: близько 1000 років тому. Ці люди володіють міцним імунітетом, адже організм пристосувався до більшості захворювань.Це інтелігентні і доброзичливі люди, комунікабельні, з почуттям гумору.

Чоловіки з IV групою крові – прекрасні спокусники, вони знають, що потрібно робити, щоб на них звернули увагу. Жінки з IV групою крові – дуже сексуальні і привабливі.

Здоров’я: вразливі органи слуху, шкірний покрив, суглоби і кістки.

Раціон:свіжі, екологічно чисті продукти. Уникайте: смаженої їжі, вона забирає енергію.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...