Гризете граніт науки чи шукаєте кохання? Психологічний тест у картинці розкаже, чим ви зайняті зараз

Розслабтеся та оберіть корону, яка найбільше сподобалась, і читайте розшифрування нижче, передають Патріоти України

Корона 1

Ви обожнюєте навчатись і незалежно від віку отримуєте задоволення від нових знань і зароблених навичок. Тому вас знають як допитливу особистість. Ви сповнені інтересу та мудрості, а друзі завжди приходять за порадою саме до вас.

Корона 2

Ви дуже амбітна людина, яка завжди домагається успіху в своєму полі діяльності. У вас стоять великі цілі, і ніщо не може зупинити їх досягненням. Часто оточують люди, які хочуть бачити вас щасливим і успішним.

Корона 3

Ви людина, яка сповнена пристрасті та прагне знайомитися з новими людьми. Сенс вашого життя дуже простий: що б не сталося, це станеться, і все, що потрібно робити, - це слідувати за ходом подій. Тож ви з таким оптимізмом долаєте будь-які труднощі на шляху.

Корона 4

Ви з легкістю можете знайти спільну мову з будь-якою людиною, навіть, якщо ті особи ведуть себе зовсім не щиро. Ви відчуваєте, кому варто довіряти, а від кого краще триматися подалі. У найближчому майбутньому ви зумієте зробити правильний вибір у сфері трудової діяльності.

Корона 5

У минулому ви доклали багато зусиль для пошуку людини для створення нових відносин, романтичних або дружніх. Ви полюбляте свободу, але ладні розділити особистий простір із позитивною особистістю. Вас чекають удача та нові знайомства у кар'єрі.

Корона 6

Ви насолоджується своєю незалежністю і можливістю подорожувати куди завгодно і коли завгодно. Ваше майбутнє точно буде повним людей, які вас люблять.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...