
Існує чимало способів зробити яєчню більш апетитною. Зазвичай йдеться про використання додаткових інгредієнтів, передають Патріоти України.
Однак найчастіше продукти додаються ще під час приготування страви.
Але є спосіб, що дозволяє покращити смак яєчні, яка вже знята зі сковороди.
Приготовлену страву треба посолити і полити олією.
Однак використовувати треба певну сіль і оливкову олію. Причому якомога вищої якості.
Тільки при дотриманні цієї умови страва набуде пікантності та цікавого аромату.
А сіль треба використати морську. Саме така добавка надасть страві цікаву «хрустінку».
У результаті звичайна яєчня-скрембл перетвориться на шикарну страву, яку можна навіть назвати кулінарним шедевром.
Застосування соняшникової (або низькоякісної оливкової) олії та звичайної кухонної солі такого результату не забезпечить.
Зарядні пристрої для гаджетів, в першу чергу смартфонів, є свого роду витратним матеріалом - вони часто ламаються, тому доводиться шукати їм заміну. Але тут важливо втриматись від спокуси зекономити і купити дешевий варіант, передають Патріоти України....
Православна церква України 11 грудня за новим стилем (24 грудня за старим) вшановує пам'ять святого Никона Сухого, ченця Києво-Печерської Лаври. У народному календарі - Никонів день. . *** . 1096 рокупід час нападу половців на Київ чернець потрапив ...