Існує чимало способів зробити яєчню більш апетитною. Зазвичай йдеться про використання додаткових інгредієнтів, передають Патріоти України.
Однак найчастіше продукти додаються ще під час приготування страви.
Але є спосіб, що дозволяє покращити смак яєчні, яка вже знята зі сковороди.
Приготовлену страву треба посолити і полити олією.
Однак використовувати треба певну сіль і оливкову олію. Причому якомога вищої якості.
Тільки при дотриманні цієї умови страва набуде пікантності та цікавого аромату.
А сіль треба використати морську. Саме така добавка надасть страві цікаву «хрустінку».
У результаті звичайна яєчня-скрембл перетвориться на шикарну страву, яку можна навіть назвати кулінарним шедевром.
Застосування соняшникової (або низькоякісної оливкової) олії та звичайної кухонної солі такого результату не забезпечить.
Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...
Досягти помітних результатів коли ви обмежені у часі може бути надзвичайно важко, проте якщо ви готуєтесь до певної події, поліпшити форму реально всього за 2 тижні. Щоб швидко схуднути, потрібно бути дисциплінованими та поєднувати ефективні тренування...