Існує чимало способів зробити яєчню більш апетитною. Зазвичай йдеться про використання додаткових інгредієнтів, передають Патріоти України.
Однак найчастіше продукти додаються ще під час приготування страви.
Але є спосіб, що дозволяє покращити смак яєчні, яка вже знята зі сковороди.
Приготовлену страву треба посолити і полити олією.
Однак використовувати треба певну сіль і оливкову олію. Причому якомога вищої якості.
Тільки при дотриманні цієї умови страва набуде пікантності та цікавого аромату.
А сіль треба використати морську. Саме така добавка надасть страві цікаву «хрустінку».
У результаті звичайна яєчня-скрембл перетвориться на шикарну страву, яку можна навіть назвати кулінарним шедевром.
Застосування соняшникової (або низькоякісної оливкової) олії та звичайної кухонної солі такого результату не забезпечить.
Шерсть домашніх тварин може зіпсувати життя: вона осідає на килимах, меблях та навіть на одязі. Але є простий трюк, який значно полегшує прибирання, передають Патріоти України. Якщо ваш улюбленець часто лежить на килимі, шерсть застрягає між ворсом, і ...
Акумулятор - найважливіший компонент будь-якого смартфона. Без нього навіть найновіша модель буде марною. Неправильна зарядка здатна значно скоротити термін служби батареї, а правильний догляд може продовжити її життя на місяці, а іноді й роки, передаю...