
Існує чимало способів зробити яєчню більш апетитною. Зазвичай йдеться про використання додаткових інгредієнтів, передають Патріоти України.
Однак найчастіше продукти додаються ще під час приготування страви.
Але є спосіб, що дозволяє покращити смак яєчні, яка вже знята зі сковороди.
Приготовлену страву треба посолити і полити олією.
Однак використовувати треба певну сіль і оливкову олію. Причому якомога вищої якості.
Тільки при дотриманні цієї умови страва набуде пікантності та цікавого аромату.
А сіль треба використати морську. Саме така добавка надасть страві цікаву «хрустінку».
У результаті звичайна яєчня-скрембл перетвориться на шикарну страву, яку можна навіть назвати кулінарним шедевром.
Застосування соняшникової (або низькоякісної оливкової) олії та звичайної кухонної солі такого результату не забезпечить.
Нове дослідження, опубліковане на початку жовтня в журналі Nature Communications, показало: творчі інтереси та активна залученість у хобі прямо пов’язані з повільнішим старінням мозку. передають Патріоти України. У проєкті взяли участь 1472 людини, і в...
Звичний білий хліб, який багато хто з нас вживає кожного дня, насправді не такий корисний, як здається. У ньому часто міститься багато цукру, а очищене борошно позбавлене цінних мінералів, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Це вс...