
Існує чимало способів зробити яєчню більш апетитною. Зазвичай йдеться про використання додаткових інгредієнтів, передають Патріоти України.
Однак найчастіше продукти додаються ще під час приготування страви.
Але є спосіб, що дозволяє покращити смак яєчні, яка вже знята зі сковороди.
Приготовлену страву треба посолити і полити олією.
Однак використовувати треба певну сіль і оливкову олію. Причому якомога вищої якості.
Тільки при дотриманні цієї умови страва набуде пікантності та цікавого аромату.
А сіль треба використати морську. Саме така добавка надасть страві цікаву «хрустінку».
У результаті звичайна яєчня-скрембл перетвориться на шикарну страву, яку можна навіть назвати кулінарним шедевром.
Застосування соняшникової (або низькоякісної оливкової) олії та звичайної кухонної солі такого результату не забезпечить.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Плями Роршаха вже понад століття залишаються одними із найвідоміших проєктивних методів у психології. Їхня унікальність полягає в тому, що абстрактні клякси провокують індивідуальні асоціації, здатні торкнутися найпотаємніших шарів людської психіки. Ди...