Любителі справжнього смаку кави навряд чи зможуть встояти перед спокусою спробувати еспресо у гарній кав’ярні. Однак далеко не всі куштували напій, оскільки їх бентежить невеликий об’єм, незрозумілий метод вживання та ще низка важливих нюансів.
Насправді пити еспресо потрібно правильно, щоб гідно оцінити напій.
Така складна подача має просте і доступне пояснення. Ложечка використовується за своїм прямим призначенням. Перед безпосередньою дегустацією кавовий напій рекомендується перемішати. Це робиться для того, щоб смак вийшов більш однорідним та збалансованим.
Після того, як ви перемішали напій, слід випити трохи води. Це допоможе вам повністю відчути глибину смаку еспресо.
Потім вживаємо саму каву. Робити це потрібно одразу. Саме з цієї причини еспресо подають у невеликому обсязі. Потім випиваємо воду, щоб післясмак після дегустації залишався найприємнішим.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...