Для чого лити олію в кухонну мийку - трюк, про який знають не всі

Кухонна мийка часто стає причиною неприємного запаху. Щоб позбутись смороду, є одна хитрість, про яку знають не так багато господинь, передають Патріоти України.

Але в першу чергу треба регулярно проводити процедуру профілактичного чищення.

Коли з раковини доноситься неприємний аромат, спробуйте влити туди олію.

Навіщо виливати в раковину олію

Ця хитрість відмінно підійде тим, хто з низки причин більше трьох днів змушений бути відсутнім вдома. У таких ситуаціях проблема із запахом взагалі складно піддається контролю.

Потрібно відміряти 200 мл олії та перед від'їздом влити в раковину. Після цього не варто боятись появи неприємного запаху.

Олія може бути найдешевшою. Незважаючи на той факт, що порада може здатися незвичайною, вона цілком ефективна і повністю безпечна.

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...