Дуже часто господині при приготуванні свинини стикаються з однією проблемою – не все м'ясо готується однаково добре. А саме – страва виходить сирою або перевареною, або занадто засмаженою. Уся справа в тому, що кожна частина свинини потребує абсолютно різного приготування, якщо все правильно зробити – ви отримаєте смачні страви. Корисні поради кухарів були опубліковані на сайті Greatbritishchefs, передають Патріоти України.
Експерти радять – перед приготуванням м'яса, його потрібно добре приправити сіллю, перцем, можна використовувати трави.
Також перед тим, як готувати – залиште м'ясо при кімнатній температурі на деякий час, це ж зробіть й після приготування.
Які частини свинини не можна готувати швидко
Експерти виділяють:
А причина цього те, що – ці шматки м'яса мають більш високий вміст жиру й вони жорсткіші, тому їх потрібно готувати довго – смажити, тушкувати, запікати.
Які частини свинини можна й потрібно готувати швидко, щоб не пересушити:
Кулінари стверджують, що ці частини потрібно готувати швидко, тому що вони дуже ніжні і їх можна легко зіпсувати – пересмажити, пересушити, від чого страва стане твердою та несмачною.
Стейк в імбирному соусі з яблуками за рецептом дієтолога Андрія Невського
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
В Україні водій має право не виходити з автомобіля під час зупинки поліцією, якщо це не вимагається законом. Поліцейський може попросити вас вийти з машини лише в кількох чітко визначених ситуаціях. Про це пише Автотема, передають Патріоти України. Юри...
Втома може ховатися на вашій тарілці. Американські науковці з’ясували, що деякі популярні продукти містять високу концентрацію молекули під назвою тирамін, яка впливає на артеріальний тиск і може спричиняти надмірну денну сонливість (EDS), передають П...