Дуже часто господині при приготуванні свинини стикаються з однією проблемою – не все м'ясо готується однаково добре. А саме – страва виходить сирою або перевареною, або занадто засмаженою. Уся справа в тому, що кожна частина свинини потребує абсолютно різного приготування, якщо все правильно зробити – ви отримаєте смачні страви. Корисні поради кухарів були опубліковані на сайті Greatbritishchefs, передають Патріоти України.
Експерти радять – перед приготуванням м'яса, його потрібно добре приправити сіллю, перцем, можна використовувати трави.
Також перед тим, як готувати – залиште м'ясо при кімнатній температурі на деякий час, це ж зробіть й після приготування.
Які частини свинини не можна готувати швидко
Експерти виділяють:
А причина цього те, що – ці шматки м'яса мають більш високий вміст жиру й вони жорсткіші, тому їх потрібно готувати довго – смажити, тушкувати, запікати.
Які частини свинини можна й потрібно готувати швидко, щоб не пересушити:
Кулінари стверджують, що ці частини потрібно готувати швидко, тому що вони дуже ніжні і їх можна легко зіпсувати – пересмажити, пересушити, від чого страва стане твердою та несмачною.
Стейк в імбирному соусі з яблуками за рецептом дієтолога Андрія Невського
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Прибирання кухні може здатися безкінечним завданням, адже це простір, де скупчується найбільше бруду та жиру. Проте професійна прибиральниця на ім’я Шарлотта поділилася у TikTok покроковим алгоритмом, який допоможе навести ідеальний порядок, передають ...
У далекомагістральних рейсах авіакомпанії часто надають безкоштовні речі для комфорту - подушки, навушники, маски для сну та... ковдри. Але саме останні можуть становити справжню загрозу - і це не перебільшення, передають Патріоти України. Експерт із п...