Дуже часто господині при приготуванні свинини стикаються з однією проблемою – не все м'ясо готується однаково добре. А саме – страва виходить сирою або перевареною, або занадто засмаженою. Уся справа в тому, що кожна частина свинини потребує абсолютно різного приготування, якщо все правильно зробити – ви отримаєте смачні страви. Корисні поради кухарів були опубліковані на сайті Greatbritishchefs, передають Патріоти України.
Експерти радять – перед приготуванням м'яса, його потрібно добре приправити сіллю, перцем, можна використовувати трави.
Також перед тим, як готувати – залиште м'ясо при кімнатній температурі на деякий час, це ж зробіть й після приготування.
Які частини свинини не можна готувати швидко
Експерти виділяють:
А причина цього те, що – ці шматки м'яса мають більш високий вміст жиру й вони жорсткіші, тому їх потрібно готувати довго – смажити, тушкувати, запікати.
Які частини свинини можна й потрібно готувати швидко, щоб не пересушити:
Кулінари стверджують, що ці частини потрібно готувати швидко, тому що вони дуже ніжні і їх можна легко зіпсувати – пересмажити, пересушити, від чого страва стане твердою та несмачною.
Стейк в імбирному соусі з яблуками за рецептом дієтолога Андрія Невського
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...
Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...