Дуже часто господині при приготуванні свинини стикаються з однією проблемою – не все м'ясо готується однаково добре. А саме – страва виходить сирою або перевареною, або занадто засмаженою. Уся справа в тому, що кожна частина свинини потребує абсолютно різного приготування, якщо все правильно зробити – ви отримаєте смачні страви. Корисні поради кухарів були опубліковані на сайті Greatbritishchefs, передають Патріоти України.
Експерти радять – перед приготуванням м'яса, його потрібно добре приправити сіллю, перцем, можна використовувати трави.
Також перед тим, як готувати – залиште м'ясо при кімнатній температурі на деякий час, це ж зробіть й після приготування.
Які частини свинини не можна готувати швидко
Експерти виділяють:
А причина цього те, що – ці шматки м'яса мають більш високий вміст жиру й вони жорсткіші, тому їх потрібно готувати довго – смажити, тушкувати, запікати.
Які частини свинини можна й потрібно готувати швидко, щоб не пересушити:
Кулінари стверджують, що ці частини потрібно готувати швидко, тому що вони дуже ніжні і їх можна легко зіпсувати – пересмажити, пересушити, від чого страва стане твердою та несмачною.
Стейк в імбирному соусі з яблуками за рецептом дієтолога Андрія Невського
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...