Варити пельмені, напевно, вміє кожна людина, і секретів у цій справі, здавалося б, просто не залишилося, передають Патріоти України.
Закип'ятити воду, посолити, кинути, помішати, почекати, витягнути — що в цьому алгоритмі можна вдосконалити? Проте існує ідеальний спосіб варіння найсмачніших пельменів, яким ми поділимося з вами.
Це спосіб варіння пельменів зі склянкою холодної води. Заінтриговані? При цьому пельмені не розварюються, а тісто в них залишається повітряним.
Отже, для початку поставимо на вогонь каструлю з водою. Підсолюємо за смаком, додаємо перець горошком, лавровий лист. Для тих, хто хоче отримати гарний бульйон насиченого жовтого кольору, рекомендуємо куркуму. Ця спеція, крім іншого, має дуже апетитний аромат.
Дістаємо з морозилки пельмені — покупні або домашні. Кидаємо їх у киплячу воду.
Готуємо склянку холодної води.
Чекаємо, коли пельмені спливуть і вливаємо в каструлю цю холодну воду тонкою цівкою.
Після того, як пельмені вдруге закиплять, варимо їх ще 3-4 хвилини та виймаємо шумівкою.
При такому способі варіння, пельмені ніколи не розбухають і не розвалюються.
Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.
Якщо ви втомилися від того, що картопля швидко проростає або стає зморщеною, Tesco поділилися простим лайфхаком, який допоможе зберегти її свіжою на шість місяців довше, передають Патріоти України. Головні поради для довгого зберігання картоплі:. Карто...