Варити пельмені, напевно, вміє кожна людина, і секретів у цій справі, здавалося б, просто не залишилося, передають Патріоти України.
Закип'ятити воду, посолити, кинути, помішати, почекати, витягнути — що в цьому алгоритмі можна вдосконалити? Проте існує ідеальний спосіб варіння найсмачніших пельменів, яким ми поділимося з вами.
Це спосіб варіння пельменів зі склянкою холодної води. Заінтриговані? При цьому пельмені не розварюються, а тісто в них залишається повітряним.
Отже, для початку поставимо на вогонь каструлю з водою. Підсолюємо за смаком, додаємо перець горошком, лавровий лист. Для тих, хто хоче отримати гарний бульйон насиченого жовтого кольору, рекомендуємо куркуму. Ця спеція, крім іншого, має дуже апетитний аромат.
Дістаємо з морозилки пельмені — покупні або домашні. Кидаємо їх у киплячу воду.
Готуємо склянку холодної води.
Чекаємо, коли пельмені спливуть і вливаємо в каструлю цю холодну воду тонкою цівкою.
Після того, як пельмені вдруге закиплять, варимо їх ще 3-4 хвилини та виймаємо шумівкою.
При такому способі варіння, пельмені ніколи не розбухають і не розвалюються.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...