
Варити пельмені, напевно, вміє кожна людина, і секретів у цій справі, здавалося б, просто не залишилося, передають Патріоти України.
Закип'ятити воду, посолити, кинути, помішати, почекати, витягнути — що в цьому алгоритмі можна вдосконалити? Проте існує ідеальний спосіб варіння найсмачніших пельменів, яким ми поділимося з вами.
Це спосіб варіння пельменів зі склянкою холодної води. Заінтриговані? При цьому пельмені не розварюються, а тісто в них залишається повітряним.
Отже, для початку поставимо на вогонь каструлю з водою. Підсолюємо за смаком, додаємо перець горошком, лавровий лист. Для тих, хто хоче отримати гарний бульйон насиченого жовтого кольору, рекомендуємо куркуму. Ця спеція, крім іншого, має дуже апетитний аромат.
Дістаємо з морозилки пельмені — покупні або домашні. Кидаємо їх у киплячу воду.
Готуємо склянку холодної води.
Чекаємо, коли пельмені спливуть і вливаємо в каструлю цю холодну воду тонкою цівкою.
Після того, як пельмені вдруге закиплять, варимо їх ще 3-4 хвилини та виймаємо шумівкою.
При такому способі варіння, пельмені ніколи не розбухають і не розвалюються.
У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...