Варити пельмені, напевно, вміє кожна людина, і секретів у цій справі, здавалося б, просто не залишилося, передають Патріоти України.
Закип'ятити воду, посолити, кинути, помішати, почекати, витягнути — що в цьому алгоритмі можна вдосконалити? Проте існує ідеальний спосіб варіння найсмачніших пельменів, яким ми поділимося з вами.
Це спосіб варіння пельменів зі склянкою холодної води. Заінтриговані? При цьому пельмені не розварюються, а тісто в них залишається повітряним.
Отже, для початку поставимо на вогонь каструлю з водою. Підсолюємо за смаком, додаємо перець горошком, лавровий лист. Для тих, хто хоче отримати гарний бульйон насиченого жовтого кольору, рекомендуємо куркуму. Ця спеція, крім іншого, має дуже апетитний аромат.
Дістаємо з морозилки пельмені — покупні або домашні. Кидаємо їх у киплячу воду.
Готуємо склянку холодної води.
Чекаємо, коли пельмені спливуть і вливаємо в каструлю цю холодну воду тонкою цівкою.
Після того, як пельмені вдруге закиплять, варимо їх ще 3-4 хвилини та виймаємо шумівкою.
При такому способі варіння, пельмені ніколи не розбухають і не розвалюються.
Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...
Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...