І розварюватися не будуть! Ідеальний спосіб варіння пельменів - весь секрет у склянці холодної води

Варити пельмені, напевно, вміє кожна людина, і секретів у цій справі, здавалося б, просто не залишилося, передають Патріоти України.

Закип'ятити воду, посолити, кинути, помішати, почекати, витягнути — що в цьому алгоритмі можна вдосконалити? Проте існує ідеальний спосіб варіння найсмачніших пельменів, яким ми поділимося з вами.

Це спосіб варіння пельменів зі склянкою холодної води. Заінтриговані? При цьому пельмені не розварюються, а тісто в них залишається повітряним.

Отже, для початку поставимо на вогонь каструлю з водою. Підсолюємо за смаком, додаємо перець горошком, лавровий лист. Для тих, хто хоче отримати гарний бульйон насиченого жовтого кольору, рекомендуємо куркуму. Ця спеція, крім іншого, має дуже апетитний аромат.

Дістаємо з морозилки пельмені — покупні або домашні. Кидаємо їх у киплячу воду.

Готуємо склянку холодної води.

Чекаємо, коли пельмені спливуть і вливаємо в каструлю цю холодну воду тонкою цівкою.

Після того, як пельмені вдруге закиплять, варимо їх ще 3-4 хвилини та виймаємо шумівкою.

При такому способі варіння, пельмені ніколи не розбухають і не розвалюються.

Джерело: Ukr.Media

Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...