Риба - дуже корисний продукт, який володіє масою корисних елементів для нашого організму, але її приготування приносить чимало незручностей, передають Патріоти України.
Одне з них - запах. Неважливо, збираєтеся ви смажити, варити або готувати в духовці - рибу спочатку потрібно почистити. Любителі страв з риби знають, що позбудеться від запаху, який заповнює всю кухню, не так вже й просто, але можна.
Досвідчені господині знають, що перед початком готування страв з риби необхідно або відкрити вікно, або увімкнути витяжку. Після закінчення смаження потрібно обов'язково протерти всі поверхні, з якими контактувала риба. Також обов'язково протерти плиту, оскільки масло, на якому смажилася риба, не тільки осідає на поверхнях, але і пахне рибою.
При смаженні риби важливо прибрати з кухні зайві предмети одягу і рушники, оскільки вони активно вбирають всі запахи. Якщо ж цього уникнути не вдалося, то одяг необхідно замочити в розчині з оцту і води, а потім відправити її в пралку.
Проблему частково можуть вирішити рукавички, які потрібно одягати перед обробленням риби, але навіть вони не завжди рятують від в'їдливого запаху риби. Щоб видалити запах з рук, потрібно:
Оцтова вода ліквідує неприємний запах.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...