Риба - дуже корисний продукт, який володіє масою корисних елементів для нашого організму, але її приготування приносить чимало незручностей, передають Патріоти України.
Одне з них - запах. Неважливо, збираєтеся ви смажити, варити або готувати в духовці - рибу спочатку потрібно почистити. Любителі страв з риби знають, що позбудеться від запаху, який заповнює всю кухню, не так вже й просто, але можна.
Досвідчені господині знають, що перед початком готування страв з риби необхідно або відкрити вікно, або увімкнути витяжку. Після закінчення смаження потрібно обов'язково протерти всі поверхні, з якими контактувала риба. Також обов'язково протерти плиту, оскільки масло, на якому смажилася риба, не тільки осідає на поверхнях, але і пахне рибою.
При смаженні риби важливо прибрати з кухні зайві предмети одягу і рушники, оскільки вони активно вбирають всі запахи. Якщо ж цього уникнути не вдалося, то одяг необхідно замочити в розчині з оцту і води, а потім відправити її в пралку.
Проблему частково можуть вирішити рукавички, які потрібно одягати перед обробленням риби, але навіть вони не завжди рятують від в'їдливого запаху риби. Щоб видалити запах з рук, потрібно:
Оцтова вода ліквідує неприємний запах.
Гречані чай і шоколад з’явилися на українському ринку не так давно і відразу набули шаленої популярністі: їх люблять спортсмени, адепти ЗОЖу та дієтологи. Експерти видання Baazar розбирались, чому всі в такому захваті від продуктів з гречки, як їх виро...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...