І це не лише зубні протези: Готелі назвали найнезвичайніші загублені речі клієнтів

Готелі назвали найбільш незвичайні речі, залишені гостями в усьому світі, зокрема домашню ящірку, а також деякі з найбільш химерних запитів на обслуговування номерів, передають Патріоти України.

Щорічний звіт Hotel Room Innsights Report, що базується на даних з більш ніж 400 готелів світу, показав, що найпоширенішими предметами, які залишають гості, є зарядні пристрої для телефонів, брудна білизна, адаптери живлення, косметика та туалетні приналежності.

У звіті йдеться, що 10% готелів повідомили про знахідки зубних протезів, залишених гостями.

Серед найбільш незвичайних речей, залишених у номерах – годинник Rolex, ще один годинник вартістю 6 мільйонів доларів, сумка Hermes Birkin, ключі та документи від розкішного автомобіля, автомобільна шина, обручка, зуб, два повних гіпса ноги, пачки готівки, домашня ящірка і курча.

У повідомленні йдеться, що ящірка і пташеня благополучно возз'єдналися зі своїми власниками.

У звіті також детально описані деякі з найбільш незвичайних запитів на обслуговування номерів у готелях, серед яких ванна для купання дитини, наповнена мінеральною водою Evian, індивідуальне меню з урахуванням алергенів для домашнього улюбленця, підгорілі тости, хот-дог з ікрою, свіже козяче молоко, 1,8 кг бананів і "дай п'ять" від члена команди, "щоб переконатися, що їхній запит на обслуговування номерів був прочитаний".

Нагадаємо, покоївка шокувала переліком речей, які радить ніколи не використовувати або торкатися в готелі. Вона поділилася власним досвідом.

Секрет господинь! Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

п’ятниця, 13 вересень 2024, 15:12

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України. Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються. Часто господині користуються цим м...

А ви це знали? Чому важливо знімати піну під час варіння бульйону

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:15

Відомо, що під час приготування рідкої страви утворюється не зовсім естетична піна. Її прийнято прибирати, оскільки суп вийде не смачним та не апетитним на вигляд, передають Патріоти України. Однак не всі знають справжні причини, чому важливо прибирати...