Пиріг виходить пишний, ніжний і повітряний з неймовірним "смаком дитинства", передають Патріоти України.
Також знадобиться пергамент, щоб застелити форму.
У глибокій чашці змішуємо яйця і цукор до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
Додаємо розпушувач, йогурт і просіваємо борошно. Замішуємо тісто.
У 3 яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на шматочки.
Додаємо яблука і цедру лимона до тіста, перемішуємо. Перекладаємо в форму, змащену вершковим маслом і застелену пергаментом.
У решти яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на дольки. Прикрашаємо пиріг зверху часточками яблук.
Випікаємо при 170 градусах протягом 50 хвилин (духовку слід розігріти заздалегідь).
Подаємо до столу і кличемо близьких!
Відео приготування:
Смачного!
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...