Яблучний пиріг - один з улюблених десертів в нашій родині. Готується просто, швидко, а смак виходить просто неймовірний! Справжні ласощі зі смаком дитинства, передають Патріоти України.
Пиріг виходить пишний, ніжний і повітряний з неймовірним «смаком дитинства», як у моєї мами. Мої близькі відразу оцінили цей дивовижний десерт і навперебій просили добавки.
Також знадобиться пергамент, щоб застелити форму.
У глибокій чашці змішуємо яйця і цукор до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
Додаємо розпушувач, йогурт і просіваємо борошно. Замішуємо тісто.
У 3 яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на шматочки.
Додаємо яблука і цедру лимона до тіста, перемішуємо. Перекладаємо в форму, змащену вершковим маслом і застелену пергаментом.
У решти яблук видаляємо серцевину і нарізаємо на дольки. Прикрашаємо пиріг зверху часточками яблук.
Випікаємо при 170 градусах протягом 50 хвилин (духовку слід розігріти заздалегідь).
Подаємо до столу і кличемо близьких!
Відео приготування:
Смачного!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...