Ягід буде просто гора, всі великі та солодкі! Дайте це підживлення полуниці в кінці квітня - лайфхак

У квітні багато городників рекомендують не тільки застосовувати підживлення для розсади овочів, що знаходиться в теплиці або на підвіконнях, а й вносити добрива під полуниці, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі «Поради біолога» розповіли, як приготувати добриво для полуниці з того, що кожна господиня має вдома.

Одне з простих та доступних підживлень — це розчин на основі гвоздики та ацетилсаліцилової кислоти.
Для приготування потрібно одну чайну ложку гвоздики й одну таблетку аспірину залити літром теплої води. Перебити все блендером, розбавити ще літром води.

У результаті вийде 2 літри маткового розчину.Далі 1 склянку маткового розчину розбавити п'ятьма літрами води. Це і є підживлення. Цим розчином поливати кущі полуниці 1 раз на 25−30 днів.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...