Яєчні мафіни в духовці: Як швидко приготувати мега ситний та смачний сніданок

Снідати потрібно смачно, тому ми не втомлюємося ділитися з вами оригінальними, і що важливо, корисними ранковими рецептами. Якщо вам набридла звичайна яєчня, спробуйте приготувати яєчні маффіни,Ю зазначають Патріоти України.

Яєчні мафіни – популярний європейський сніданок, з начинками якого можна нескінченно експериментувати, додаючи різні овочі, гриби або м'ясні продукти. Інгредієнти найдоступніші, які завжди є під рукою, та й готується нескладно. Беріть рецепт на замітку!

Як швидко приготувати яєчні мафіни: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • яйця – 100 грамів;
  • молоко (жирність 2,5%) - 30 грамів;
  • легкий сир (жирність 16%) - 30 грамів;
  • помідор-70 грамів;
  • зелень, сіль – на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішайте з молоком та посоліть.
  2. Сир натріть, зелень і помідор поріжте на маленькі шматочки та додайте до яєць з молоком – усе добре перемішайте.
  3. Вилийте суміш у формочки для кексів (якщо силіконові форми – їх краще змастити олією);
  4. Запікайте у духовці 30 хвилин при 180°C.

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...