Яєчні рулети з шинкою - смачний і ситний сніданок за лічені хвилини

Основу сніданку багатьох людей становлять яйця. Їх смажать, варять, запікають, їдять з овочами чи перемішують з м'ясом. Ми підготували для вас ще один рецепт приготування ситного й швидкого сніданку на основі яйця, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Яйце – 6 шт. (4 цілих і ще 2 білки)
  • Шинка – 2-4 шматочки
  • Авокадо – 1 шт.
  • Олія – 1 ч. л.
  • Приправа, сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

  1. Вибити яйця в посудину й легко збити їх виделкою й перемішати із сіллю, перцем та спеціями.
  2. На сковороді розігріти соняшникову олію й вилити на неї яйця.
  3. Півтори хвилини обсмажте яйця з одного боку й півтори з іншого.
  4. Дістаньте з авокадо кісточку, почистіть його й поріжте м'якоть кубиками.
  5. Викладіть яйця на пласку тарілку, зверху покладіть шинку по усій площині й покладіть авокадо ближче до одного з боків яєчного млинця.
  6. Загорніть і насолоджуйтесь, смачного!

До цього рецепту можна додавати й віднімати інгредієнти на свій смак, наприклад, замість шинки можна використати бекон, або додати помідори й огірок. Також смачно, якщо додати до рецепту твердий сир.

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...