Основу сніданку багатьох людей становлять яйця. Їх смажать, варять, запікають, їдять з овочами чи перемішують з м'ясом. Ми підготували для вас ще один рецепт приготування ситного й швидкого сніданку на основі яйця, зазначають Патріоти України.
До цього рецепту можна додавати й віднімати інгредієнти на свій смак, наприклад, замість шинки можна використати бекон, або додати помідори й огірок. Також смачно, якщо додати до рецепту твердий сир.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...