Яєчня стане ще смачнішою! Просто додайте один неочікуваний інгредієнт

Яйця - це невід’ємна частина більшості страв, незалежно від того, чи це невимушений недільний бранч, чи швидкий обід у дорозі, передають Патріоти України.

Те, що здається найпростішою стравою у світі, насправді складно приготувати ідеально. На щастя, є один незвичайний інгредієнт, який не лише покращує смак, але й надає всій страві барвистого вигляду, пише OBOZ.UA.

Трохи соку з банки маринованого буряка додає насиченого рожевого відтінку блідим яйцям, а також солодкого, терпкого, злегка землистого смаку, який просто ідеально підходить для того, щоб зробити буденну страву незвичною.

Ложка бурякового соку, збризнута зверху, миттєво додасть кольору та трохи додаткової гостроти вашій яєчні. Для кращого ефекту підсмажте яйця на вершковому маслі або олії, як ви зазвичай це робите.

Коли вони майже готові, полийте їх приблизно столовою ложкою бурякового соку. Обережно помішуйте, поки яйця повністю не застигнуть, і у вас вийде ідеальна страва.

Яєчню також можна приготувати зі свіжого або печеного буряка, обсмаживши невеликі шматочки буряка на сковороді до м’якості, потім додавши збиті яйця та готуючи до готовності. Окрім покращення смаку, буряк має багато корисних властивостей для здоров'я. Він багатий на антиоксиданти та нітрати, які можуть допомогти покращити кровообіг і підтримувати функцію мозку.

ТОП-6 звичок людей з високим емоційним інтелектом: Чи є вони у вас?

п’ятниця, 19 вересень 2025, 11:13

Буває таке, що ви наче читаєте людей як відкриту книгу або відчуваєте себе самотнім навіть у натовпі? Це можуть бути ознаки високого емоційного інтелекту - якості, яку психологи називають однією з ключових суперздатностей сучасної людини, передають Пат...

Шок-дослідження! Вчені заявили, що надмірна худорлявість небезпечніша за ожиріння

п’ятниця, 19 вересень 2025, 10:50

Данські науковці дійшли несподіваного висновку: занадто низька вага може збільшити ризик передчасної смерті більше, ніж надмірна вага чи навіть легке ожиріння, передають Патріоти України. Дослідники проаналізували дані 85 761 людини у віці близько 66 р...