
Яєчню у Франції їдять і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Але не смажену на сковороді у великій кількості жиру, а приготовлену в духовці. Цю страву називають "повітряні яйця в снігу", така вона пишна і легка, просто смакота, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Насамперед, увімкніть духовку розігріватися до температури 200 градусів. Форму для запікання застеліть пергаментом.
Відокремте білки від жовтків. Збийте білки з дрібкою солі міксером до утворення пишної стійкої піни. В білкову піну вмішайте тертий сир, спеції і пропущений через прес часник.
На деко викладіть з білкової піни два острівця, в центрі кожного зробіть невелике заглиблення за допомогою ложки. Відправте форму в духовку і запікайте до появи на білкових «хмарках» золотистої скоринки. Зазвичай на це йде кілька хвилин.
Потім дістаньте деко з духовки, у кожне поглиблення помістіть жовток. Знову поставте запікатися на 3 хвилини. Як тільки жовтки загустіють, перекладіть яєчню на тарілку, посипте подрібненою зеленою цибулею і зеленню петрушки. Приємного апетиту!
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...