
Приготувати його зможе навіть починаюча господиня. І головне, що
продукти всі найпростіші і доступні. Ми вважаємо, що такий рулетик можна
навіть брати з собою в дорогу, на роботу або давати дітям у школу в
якості перекусу, зазначають Патріоти України.
Необхідні продукти
- фарш — 200 гр
- цибуля — 1 шт
- курячі яйця — 5 шт
- картопля — 2 шт
- петрушка
- зелень
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Цибулю
очищуємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на розігріту
сковорідку. Обсмажуємо її до злегка золотистого стану і додаємо фарш.
Обсмажуємо все разом до готовності. А потім солимо і перчимо за смаком.
- У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і трохи збовтуємо.
- Картоплю
очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Перекладаємо її в сито і
віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо її до яєць. Туди ж кладемо
подрібнену петрушку. Все ретельно перемішуємо.
- Сковороду
змащуємо олією і викладаємо яєчно-картопляну масу, розрівнюємо. Смажимо
тонкий млинець з одного боку і зверху викладаємо трохи фаршу. А потім
загортаємо частину в рулет і відсуваємо до краю. Місце, що залишилося
заповнюємо яєчною масою, чекаємо поки вона злегка прихватиться, кладемо
начинку і продовжуємо загорнути рулет. Таким чином досмажуємо всю основу
з начинкою.
- В результаті у нас виходить товстий рулет, який ми перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Собаки — це наші вірні компаньйони та повноцінні члени сім’ї, а тому, господарям важливо уважно дбати про їхню безпеку. Це особливо це важливо, оскільки деяка повсякденна їжа може бути небезпечною для їх здоров'я, передають Патріоти України. В Daily Ex...
20 травня за новим стилем (2 червня за старим) вшановують пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За юліанським календарем згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі.
. 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для цієї сп...