Приготувати його зможе навіть починаюча господиня. І головне, що
продукти всі найпростіші і доступні. Ми вважаємо, що такий рулетик можна
навіть брати з собою в дорогу, на роботу або давати дітям у школу в
якості перекусу, передають Патріоти України.
Необхідні продукти
- фарш — 200 гр
- цибуля — 1 шт
- курячі яйця — 5 шт
- картопля — 2 шт
- петрушка
- зелень
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Цибулю
очищуємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на розігріту
сковорідку. Обсмажуємо її до злегка золотистого стану і додаємо фарш.
Обсмажуємо все разом до готовності. А потім солимо і перчимо за смаком.
- У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і трохи збовтуємо.
- Картоплю
очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Перекладаємо її в сито і
віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо її до яєць. Туди ж кладемо
подрібнену петрушку. Все ретельно перемішуємо.
- Сковороду
змащуємо олією і викладаємо яєчно-картопляну масу, розрівнюємо. Смажимо
тонкий млинець з одного боку і зверху викладаємо трохи фаршу. А потім
загортаємо частину в рулет і відсуваємо до краю. Місце, що залишилося
заповнюємо яєчною масою, чекаємо поки вона злегка прихватиться, кладемо
начинку і продовжуємо загорнути рулет. Таким чином досмажуємо всю основу
з начинкою.
- В результаті у нас виходить товстий рулет, який ми перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день.
. Цей день здавна вважається небезпе...