Яєчний рулет з фаршем - простий і ситний перекус для всієї родини

Приготувати його зможе навіть починаюча господиня. І головне, що продукти всі найпростіші і доступні. Ми вважаємо, що такий рулетик можна навіть брати з собою в дорогу, на роботу або давати дітям у школу в якості перекусу, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • фарш — 200 гр
  • цибуля — 1 шт
  • курячі яйця — 5 шт
  • картопля — 2 шт
  • петрушка
  • зелень
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  1. Цибулю очищуємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо її до злегка золотистого стану і додаємо фарш. Обсмажуємо все разом до готовності. А потім солимо і перчимо за смаком.
  2. У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і трохи збовтуємо.
  3. Картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Перекладаємо її в сито і віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо її до яєць. Туди ж кладемо подрібнену петрушку. Все ретельно перемішуємо.
  4. Сковороду змащуємо олією і викладаємо яєчно-картопляну масу, розрівнюємо. Смажимо тонкий млинець з одного боку і зверху викладаємо трохи фаршу. А потім загортаємо частину в рулет і відсуваємо до краю. Місце, що залишилося заповнюємо яєчною масою, чекаємо поки вона злегка прихватиться, кладемо начинку і продовжуємо загорнути рулет. Таким чином досмажуємо всю основу з начинкою.
  5. В результаті у нас виходить товстий рулет, який ми перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...