
Якщо ви володієте секретами зберігання продуктів, то без побоювань можете робити запаси, не переймаючись їхньою схоронністю, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо про надійний спосіб зберігання квасолі, завдяки якому вона без проблем зберігатиметься кілька років.
Для початку квасолю слід перебрати, щоб знайти і позбутися відходів, що випадково потрапили до бобів.
Важливо: навіть не думайте про те, щоб промити бобові – так вміст ваших засіків моментально зіпсується.
Наповніть квасолею чисту та суху пластикову пляшку.
Сюди ж додайте кілька зубочків часнику. Лушпиння з зубчиків можете не знімати.
Залишилося щільно закрутити ємність кришкою і залишити на зберігання в будь-якому придатному для цього місці – наприклад, в кутку кухонної шафки або в коморі.
Хазяйки, які випробували цей метод, стверджують – таким чином вам вдасться зберегти квасолю мінімум на п’ять років, навіть якщо в приміщенні буде дуже спекотно або сиро.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...