Як без промаху вибрати свій відтінок помади: ТОП-4 поради візажистів

Вибір ідеального відтінку помади - завдання не з легких. У цій справі необхідно враховувати різні фактори: тон шкіри, форму губ та загальний стиль гардеробу. Ми поцікавилися у професійного візажиста, як не помилитись при покупці, передають Патріоти України.

Дивись на тон шкіри

Серед візажистів існує негласне правило – відтінок шкіри не повинен конфліктувати із кольором помади. Щоб визначити свій, поглянь на внутрішній бік зап’ястя: якщо вени зеленуваті, у тебе теплий відтінок шкіри, якщо блакитні холодний. У дівчат з нейтральним відтінком вени часто бувають змішаного типу (є і блакитні, і зелені) або їх колір слабко виражений.

Якщо твоя шкіра має теплий відтінок, краще підбирати коричневі, помаранчеві або золотисті помади. Так макіяж губ буде виглядати більш органічно та природно. Якщо ж загальний тон обличчя ближче до холодних відтінків, краще зосередитися на помадах з холодними акцентами, наприклад малиново-рожевих, темно-червоних або фіолетових. Для нейтральних тонів підійдуть і теплі, і холодні відтінки помади.

Підкреслюй форму

Форма губ може впливати на вибір відтінку помади. Якщо в тебе тонкі губи, то вибирай світліші відтінки, щоб створити візуальний ефект об’єму. Власницям пухких губ рекомендують підбирати більш яскраві та насичені відтінки. З їхньою допомогою можна підкреслити індивідуальні риси обличчя та розставити акценти у підсумковому образі.

Перевіряй відтінок на світлі

Перед покупкою краще перевірити, як колір змінюється при різному освітленні. Відтінок може виглядати по-різному в магазині та вдома. Попроси продавця дати тобі тестер, щоб перевірити помаду на собі і переконатися, що вона відповідає очікуванням. Перед покупкою помади нового відтінку важливо добре подумати, щоб бути впевненою у кольорі та його поєднанні з іншими елементами гардеробу.

Не бійся експериментів

Іноді найнесподіваніший і на перший погляд невідповідний відтінок може раптово стати улюбленим. Спробуй на собі різні помади і оберіть ту, яка викликає найбільше позитивних емоцій. За порадою можна звернутися до консультантів у магазині або професійних візажистів. Як варіант – попросити своїх друзів чи експертів підібрати для тебе щось нове та незвичайне. Так ти розшириш межі звичних образів і спробуєш себе у новому амплуа.

Зараз у тренди повертається природний та натуральний макіяж губ. Експерти рекомендують вибирати помади, які відповідають твоєму власному кольору, та трохи підкреслювати його за рахунок глибини відтінку та контурингу. Такий макіяж виглядає дуже стильно та підходить для будь-якого приводу – від повсякденних прогулянок до вечірніх заходів.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...