Часом вибрати ідеальний продукт дуже непросто - на полицях у супермаркетах, та й на прилавках на ринку повно усіляких варіантів, і один здається кращим за інший… Проте буває, що купивши начебто найкращий продукт, він виявляється майже неїстівним, передають Патріоти України.
Вибрати стиглий і соковитий фрукт можна, якщо придивитися до його зовнішнього вигляду. Декілька непримітних, на перший погляд, ознак підкажуть вам, варто чи не варто брати певний апельсин. На що дивитися, розповідає сайт "Доброта".
Якщо в апельсина є така гілочка, то це значить, що він свіжий і соковитий. А от апельсини без гілочки, скоріше всього, вже сухі всередині.
Апельсини відрізняються за своєю формою: вони можуть бути круглими або овальними. Найсолодший м’якуш буде саме в овального апельсина, тоді як круглі апельсини переважно використовують для приготування соку.
Також варто звернути увагу на "пупок", який може бути або закритим, або трохи відкритим. Це вказує на те, що фрукт всередині розділений на декілька частин (пам’ятаєте випадки, коли апельсин неочікувано виявлявся своєрідним "кіндер-сюрпризом" — всередині був ще один маленький апельсинчик? — це якраз такий випадок). Якщо вам потрапив до рук саме такий екземпляр, то знайте, що м’якоті у ньому мало і вона може бути сухою. А ще в таких апельсинах можна натрапити на білі прожилки, які теж не дуже апетитні. Словом, брати потрібно фрукт із закритими "пупками" - у ньому м’якуш буде цілим та соковитим.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...