Як безпомилково визначити, чи смачний апельсин: Названо ознаки, на які мало хто звертає увагу

Часом вибрати ідеальний продукт дуже непросто - на полицях у супермаркетах, та й на прилавках на ринку повно усіляких варіантів, і один здається кращим за інший… Проте буває, що купивши начебто найкращий продукт, він виявляється майже неїстівним, передають Патріоти України.

Вибрати стиглий і соковитий фрукт можна, якщо придивитися до його зовнішнього вигляду. Декілька непримітних, на перший погляд, ознак підкажуть вам, варто чи не варто брати певний апельсин. На що дивитися, розповідає сайт "Доброта".

1 — Зелена гілочка

Якщо в апельсина є така гілочка, то це значить, що він свіжий і соковитий. А от апельсини без гілочки, скоріше всього, вже сухі всередині.

2 — Форма

Апельсини відрізняються за своєю формою: вони можуть бути круглими або овальними. Найсолодший м’якуш буде саме в овального апельсина, тоді як круглі апельсини переважно використовують для приготування соку.

3 — "Пупок"

Також варто звернути увагу на "пупок", який може бути або закритим, або трохи відкритим. Це вказує на те, що фрукт всередині розділений на декілька частин (пам’ятаєте випадки, коли апельсин неочікувано виявлявся своєрідним "кіндер-сюрпризом" — всередині був ще один маленький апельсинчик? — це якраз такий випадок). Якщо вам потрапив до рук саме такий екземпляр, то знайте, що м’якоті у ньому мало і вона може бути сухою. А ще в таких апельсинах можна натрапити на білі прожилки, які теж не дуже апетитні. Словом, брати потрібно фрукт із закритими "пупками" - у ньому м’якуш буде цілим та соковитим.

Це буде смакота! Два інгредієнти для маринаду, які врятують навіть переморожену рибу

неділя, 28 квітень 2024, 8:30

Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патрі...

Це така смакота! Рецепт омлету, який має спробувати кожен гурман

неділя, 28 квітень 2024, 8:22

Омлет. Здається, що в цій страві нічого не може здивувати. Її готують майже кожен день на сніданок. Проте можна змінити звичні інгредієнти, щоб отримати зовсім новий смак. Приготуйте омлет з пивом, редисом та помідорами, передають Патріоти України. Для...