Після заварювання чаю багато хто просто викидає чайний пакетик у відро для сміття. І дарма - його можна використовувати при варінні рису, передають Патріоти України.
За допомогою дрібного сита промийте рис холодною водою, доки вода не стане прозорою. Так ви позбавитеся крохмалю, який відповідає за клейкість.
Поставте воду закипати і киньте в каструлю свіжий пакетик чаю з вашим улюбленим ароматом. Коли вода закипить, перед засипанням крупи дістаньте пакетик і викиньте.
Краще відміряти об’єм рідини, виходячи з виду рису:
До речі, такий же лайфхак стане вам у пригоді при приготуванні інших гарнірів. Наприклад, пакетик чаю з ароматом жасмину або ромашки можна використовувати у разі приготування макаронів або спагеті. Присмак та приємний запах вівсяній каші на воді додасть пакетик чаю з яблуками, корицею, суницею та вершками.
Обмеження вуглеводів – популярна стратегія серед тих, хто прагне схуднути або покращити самопочуття. Але варто пам’ятати: радикальні зміни в раціоні можуть викликати не лише позитивні результати, а й низку небажаних ефектів, передають Патріоти України....
Після появи перших квітів на помідорах рослини варто підживити, аби майбутні плоди гарно зав'язувалися. В цей період томатам зазвичай потрібен фосфор та калій. Розвитку кущиків посприяє подвійний суперфосфат та сульфат калію. Також можна вносити компле...