Після заварювання чаю багато хто просто викидає чайний пакетик у відро для сміття. І дарма - його можна використовувати при варінні рису, передають Патріоти України.
За допомогою дрібного сита промийте рис холодною водою, доки вода не стане прозорою. Так ви позбавитеся крохмалю, який відповідає за клейкість.
Поставте воду закипати і киньте в каструлю свіжий пакетик чаю з вашим улюбленим ароматом. Коли вода закипить, перед засипанням крупи дістаньте пакетик і викиньте.
Краще відміряти об’єм рідини, виходячи з виду рису:
До речі, такий же лайфхак стане вам у пригоді при приготуванні інших гарнірів. Наприклад, пакетик чаю з ароматом жасмину або ромашки можна використовувати у разі приготування макаронів або спагеті. Присмак та приємний запах вівсяній каші на воді додасть пакетик чаю з яблуками, корицею, суницею та вершками.
У світі зростає популярність червоного чаю - напою, який не лише має приємний смак, а й вважається потужним союзником у боротьбі із зайвою вагою та підвищеним холестерином. Його навіть називають жироспалювачем завдяки здатності прискорювати обмін речов...
Смартфон починає працювати повільніше, швидше розряджається або зависає, і часто здається, що причина в "застарілому" пристрої. Насправді ж у більшості випадків проблема не в самому телефоні, а в звичках користувача, які поступово знижують продуктивніс...