Після заварювання чаю багато хто просто викидає чайний пакетик у відро для сміття. І дарма - його можна використовувати при варінні рису, передають Патріоти України.
За допомогою дрібного сита промийте рис холодною водою, доки вода не стане прозорою. Так ви позбавитеся крохмалю, який відповідає за клейкість.
Поставте воду закипати і киньте в каструлю свіжий пакетик чаю з вашим улюбленим ароматом. Коли вода закипить, перед засипанням крупи дістаньте пакетик і викиньте.
Краще відміряти об’єм рідини, виходячи з виду рису:
До речі, такий же лайфхак стане вам у пригоді при приготуванні інших гарнірів. Наприклад, пакетик чаю з ароматом жасмину або ромашки можна використовувати у разі приготування макаронів або спагеті. Присмак та приємний запах вівсяній каші на воді додасть пакетик чаю з яблуками, корицею, суницею та вершками.
І якщо раніше вибір тонального засобу часто нагадував гру у лотерею, то сьогодні, завдяки професійним порадам і технологіям, можна знайти відтінок, який буде ніби створений спеціально для вас, про це розповіло видання Real Simple, передають Патріоти Ук...
Війна в Україні суттєво змінила фінансовий ринок і підходи до отримання міжнародної допомоги. Традиційні методи не завжди гарантують необхідний рівень безпеки та ефективності транзакцій. Своєю чергою криптовалюти дозволяють виконувати швидкі прозорі оп...