Після заварювання чаю багато хто просто викидає чайний пакетик у відро для сміття. І дарма - його можна використовувати при варінні рису, передають Патріоти України.
За допомогою дрібного сита промийте рис холодною водою, доки вода не стане прозорою. Так ви позбавитеся крохмалю, який відповідає за клейкість.
Поставте воду закипати і киньте в каструлю свіжий пакетик чаю з вашим улюбленим ароматом. Коли вода закипить, перед засипанням крупи дістаньте пакетик і викиньте.
Краще відміряти об’єм рідини, виходячи з виду рису:
До речі, такий же лайфхак стане вам у пригоді при приготуванні інших гарнірів. Наприклад, пакетик чаю з ароматом жасмину або ромашки можна використовувати у разі приготування макаронів або спагеті. Присмак та приємний запах вівсяній каші на воді додасть пакетик чаю з яблуками, корицею, суницею та вершками.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...