Популярні інфлюенсерки Лаура Хеншоу та Стеф Клер Сміт зробили відверті зізнання, наскільки часто вони перують свої бюстгальтери. У деяких людей це викликало огиду. Під час свого подкасту Хеншоу зізналася, що пере свою спідню білизну приблизно раз у місяць, передають Патріоти України.
"Не знаю, як часто я маю прати свій бюстгальтер", - сказала Лаура.Стеф уточнила, як часто її подруга насправді прала свій бюстгальтер. Лаура відповіла: "Можливо, раз на місяць, я думаю".
Стеф була шокована, але Лаура пояснила, що бюстгальтери важче прати і легше зіпсувати зовнішій вигляд через часте прання. Користувачі соціальних мереж розділилися в думках: одні заявляли, що перуть свої бюстгальтери щодня, а інші казали, що роблять це раз у місяць.
"Я одягаю новий щодня і щодня кидаю його в корзину для прання", "Приблизно раз на два тижні. Але я також не ношу один і той самий бюстгальтер щодня, щоб він не забруднився і не мав поганого запаху",
"Я вважаю, що одного разу на тиждень більш ніж достатньо, якщо це не спортивний бюстгальтер", "Залежить від багатьох факторів, я вважаю. Я багато пітнію на роботі, і зрештою пахне їжею, тому зазвичай кожні кілька днів я перу", "Я перу свій кожні два-три дні, але у мене є кілька різних, тому я їх змінюю",- пишуть користувачі.
За словами експертів Everyday Health , бюстгальтери є джерелом поширення бруду, поту та мертвих клітин шкіри. Їх слід прати після двох-чотирьох разів використання "Намагайтеся прати бюстгальтер якомога частіше, якщо сильно пітнієте, або відчуваєте подразнення шкіри чи інфекцію навколо грудей", - сказав експерт.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...