Як часто потрібно прати бюстгальтер - відповідь може вас шокувати

Популярні інфлюенсерки Лаура Хеншоу та Стеф Клер Сміт зробили відверті зізнання, наскільки часто вони перують свої бюстгальтери. У деяких людей це викликало огиду. Під час свого подкасту Хеншоу зізналася, що пере свою спідню білизну приблизно раз у місяць, передають Патріоти України.

"Не знаю, як часто я маю прати свій бюстгальтер", - сказала Лаура.Стеф уточнила, як часто її подруга насправді прала свій бюстгальтер. Лаура відповіла: "Можливо, раз на місяць, я думаю".

Стеф була шокована, але Лаура пояснила, що бюстгальтери важче прати і легше зіпсувати зовнішій вигляд через часте прання. Користувачі соціальних мереж розділилися в думках: одні заявляли, що перуть свої бюстгальтери щодня, а інші казали, що роблять це раз у місяць.

"Я одягаю новий щодня і щодня кидаю його в корзину для прання", "Приблизно раз на два тижні. Але я також не ношу один і той самий бюстгальтер щодня, щоб він не забруднився і не мав поганого запаху",

"Я вважаю, що одного разу на тиждень більш ніж достатньо, якщо це не спортивний бюстгальтер", "Залежить від багатьох факторів, я вважаю. Я багато пітнію на роботі, і зрештою пахне їжею, тому зазвичай кожні кілька днів я перу", "Я перу свій кожні два-три дні, але у мене є кілька різних, тому я їх змінюю",- пишуть користувачі.

За словами експертів Everyday Health , бюстгальтери є джерелом поширення бруду, поту та мертвих клітин шкіри. Їх слід прати після двох-чотирьох разів використання "Намагайтеся прати бюстгальтер якомога частіше, якщо сильно пітнієте, або відчуваєте подразнення шкіри чи інфекцію навколо грудей", - сказав експерт.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...