Як чоловік вчинить з фантиком від цукерки, так він вас і любить: ТОП-8 варіантів

Несерйозний тест для серйозних стосунків - запропонуйте вашому обранцеві або просто знайомому чоловікові, на якого у вас є плани… цукерку! Якщо він не їсть солодке - можна хитро попросити його сказати свою думку - мовляв, ось всі говорять, що саме ці цукерки просто незрівнянні - а що ти скажеш, дорогий? Не обов’язково змушувати його доїдати цукерку до кінця - вона нам зовсім не важлива, передають Патріоти України. Уважно дивіться на фантик!

Кораблик

Якщо в руках у вашого чоловіка з фантика раптом виходить кораблик, значить він дуже винахідливий чоловік, а ще любитель експериментів і навіть авантюр. Причому, ці його якості поширюються і на інтимну сферу, так що приготуйтеся злегка остуджувати деякі його пориви.

Гармошка

Він склав фантик у вигляді гармошки? У вашого партнера утворилися деякі проблеми, які він ніяк не може вирішити. Але ви можете йому допомогти! Створіть відповідні умови для спокійних роздумів, щоб він міг зосередитися на своїх справах і знайти вихід. Це відмінний спосіб завоювати його повагу і закласти основу серйозних стосунків.

Кулька

З фантика ваш чоловік зробив кульку? Це свідчить про те, що він втомився від рутини і буденності. Його потреба в змінах і нововведеннях в житті може виювитися нової фазою ваших відносин, якщо ви зможете йому в цьому допомогти. Внесіть різноманітність в життя свого партнера – сходіть в театр, на пікнік або їдьте в романтичну подорож. Розслабившись і відпочивши, ваш чоловік подивиться на вас іншими очима.

Конвертик

В конвертик фантик складе, швидше за все, дуже пунктуальна і обов’язкова людина. Він любить порядок і в справах, і в стосунках. Його цілеспрямованість дозволить зробити кар’єру і домогтися всіх намічених цілей. А вам залишається бути вірною супутницею, але не порушувати порядок в його житті.

Дрібні шматочки

Будьте дуже уважні, якщо ваш чоловік старанно рве фантик на дрібні шматочки! Це означає, що він знаходиться в стані стресу, з якого намагається виборсатися. Ви можете допомогти йому тим, що не станете його смикати або робити те, що йому не подобається. Зараз він недовірливий і імпульсивний, так що наберіться терпіння – його довіра повернеться, якщо ви не наробите дурниць.

Розгладженими фантик

Якщо чоловік акуратно розгладжує цукерковий фантик, вам пощастило. Цей тип чоловіків створений дбайливими і уважними, відповідальними і розуміючими. Але пам’ятайте, що вони теж мріють, щоб до них ставилися так само, хоча ніколи навіть не натякають на це.

Трубочка

Якщо фантик в руках чоловіка перетворився на ретельно згорнуту трубочку, це означає, що він зазнав розчарування в любові і не вірить в те, що може побудувати серйозні стосунки. Він допомагає влаштувати чуже особисте життя і забуває про себе. Тому, якщо він вам дорогий, беріть владу в свої руки і не чекайте, поки він сам проявить ініціативу.

Джгутик

Фантик, що перетворився в руках вашого чоловіка в тугий джгутик, говорить про те, що щось порушує його внутрішню гармонію. Він незадоволений собою, а від цього часто буває дратівливим і навіть злим. Якщо ви допоможете йому впоратися з цим станом, підвищити самооцінку і примиритися з самим собою, він обов’язково оцінить вас по достоїнству!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...