Як дізнатися, скільки дітей судилося вам за датою народження - секрет від нумерологів

Дуже хочеться зазирнути трохи в майбутнє, коли будуєш великі плани. Особливо це стосується сім'ї і появи на світ дітей, якщо відносини стають серйозними, або ви вирішили, що маєте для цього достатньо здоров'я, сил і життєвого досвіду, передають Патріоти України.

Для того щоб дізнатися, скільки буде дітей за датою народження, варто звернутися до нумерології. Нескладне обчислення допоможе визначити ваше число долі, яке несе в собі інформацію і про ваше майбутнє потомство.

Наприклад, ваша дата народження: 11 травня 1986 року. Числа дня, місяця і року підсумовуються до утворення числа від 1 до 9.

1+1+5+1+9+8+6 = 31 = 3+1 = 4.

Ваше число долі - 4. Якщо у вас вже є партнер, з яким ви плануєте завести дитину, до вашого магічного числа необхідно додати його число долі (також підсумувати до утворення числа від 1 до 9). Тоді нумерологія підкаже, скільки буде дітей у вашої пари.

1. Такі люди мріють про велику сім'ю, і, як правило, цю мрію реалізовують – в їх сім'ях з'являється мінімум двоє-троє дітей. Правда, для цього доводиться докласти чимало зусиль. Жінкам з одиницею в числі долі потрібно ретельніше ставитися до свого здоров'я і ретельно зважувати всі ризики для їх організму, пов'язані з появою потомства. Зате вони прекрасно реалізують себе в материнстві. До слова, батьком всього численного сімейства, як правило, стає один чоловік, з яким у таких жінок утворюється надміцний союз.

2. Жінка, чиєю долею управляє двійка, не поспішає ставати матір'ю – спочатку кар'єра і самореалізація, а потім тільки сім'я і діти. Тому вагітність настає пізно, і в парі народжується лише одна дитина. Ні з зачаттям, ні з її появою на світ проблем, скоріш за все не виникне, але наступні вагітності можуть завдати чимало клопоту.

3. Це число долі обіцяє важкий вибір. Спершу – вдалого партнера для безпечного продовження роду, потім – про збереження власного здоров'я. Нерідко в союзі "трійки" дитина з'являється одна і дуже пізня. Втім, в таких парах також активно можуть обговорюватися і варіанти про усиновлення малюка або використання послуг сурогатної матері.

4. Готуйтеся до парного кількості дітей, адже ваша доля приготувала для вас справжні сюрпризи! У "четвірок" часто з'являються близнюки або двійнята, і, як правило, не одна пара. Між дітьми може бути велика різниця у віці – до 10 років, але така різноманітність лише зміцнить сім'ю: старші будуть не по-дитячому турботливими, а молодші – м'які з доброю вдачею.

5. Зверніть увагу на своїх предків – кількість дітей ви "успадкуєте" від них. Якщо у вашій родині через покоління народжуються близнюки, будьте готові до подвійної несподіванки. Якщо з'являється більше однієї дитини і погодки – відразу беріть довгу відпустку, тому що з декрету ви вийдете дуже не скоро. Ймовірно, у ваших дітей будуть різні батьки, але будьте впевнені – діти, народжені в коханні, нехай навіть швидкоплинному, приречені бути щасливими. І ви докладете для цього максимум зусиль.

6. Як правило, в сім'ї жінок, на чиї долі впливає число шість, троє дітей. Двоє з них з'являється в юному віці, третій – вже в зрілому. Втім, велика ймовірність, що третя пізня дитина буде усиновленою – з дитячого будинку або буде дитиною нового партнера від його попередніх стосунків. Так чи інакше, всю цю різношерсту братію ви зумієте щиро полюбити, і згуртувати в одну велику, дружну сім'ю, де не буде місця для ревнощів.

7. Ці люди - переконані чайлдфрі, які приймають рішення жити заради себе. Навіть якщо їх думка і зміниться з часом, більше однієї дитини в пізньому віці вони усвідомлено заводити не стануть. Батьки з них виходять відмінні, проте вони ніколи не роблять дитину центром свого Всесвіту, що, втім, малюкові не шкодить – у "сімок" ростуть самостійні самодостатні і цілеспрямовані діти, які знають, чого хочуть від життя, і як це отримати.

8. Своїх дітей "вісімки" заводять рідко. Зате з радістю дарують свою любов і турботу дитині партнера від попередніх відносин, або всерйоз розглядають варіант з усиновленням. Бездітність таких людей не обтяжує, і вони дивляться на це філософськи: якщо дитина з'явиться (що теж ймовірно) – чудово, ні – посипати свою голову попелом не варто. Краще зосередитися на реальних завданнях, наприклад, на турботі про оточуючих.

9. У сім'ях "дев'яток", все, як то кажуть, за класикою – на світ по черзі з маленькою різницею у віці з'являються різностатеві діти. Хлопчик і дівчинка, якщо вони погодки, спершу доставлять молодим батькам масу турбот. Однак вони швидко адаптуються, і навіть зуміють знайти свій баланс між таким різними дітьми

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...