Як дізнатися свій номер телефону, якщо забули: ТОП-4 простих лайфхаки

Спершу можна спробувати ввести спеціальну комбінацію символів (USSD-запит), яка покаже на екрані номер мобільного телефону. Для цього необхідно набрати на телефоні *161# та натиснути кнопку дзвінка. Цей метод підійде для будь-якого оператора мережі Vodafone, lifecell та Київстар, передають Патріоти України.

Другий спосіб — системне меню. Власникам телефону на базі ОС Android необхідно зайти в налаштування та натиснути по рядку SIM-картки та мобільні мережі. Далі потрібно вибрати "Налаштування SIM-карток", де буде відображено номер телефону. Якщо ви власник iPhone, то дізнатися номер можна через системне меню. Для цього перейдіть в Налаштування, відкрийте меню Телефон і у верхній частині вікна ви побачите рядок Мій номер з вашим мобільним номером. Також можна знайти свій номер у списку контактів.

Третій спосіб – подивитися вашого мобільного телефону на упаковці сім-карти. Також він відображений на пластиковій картці.

І останній спосіб — дзвінок з вашого мобільного. Таким чином, на іншому пристрої висвітиться ваш номер.

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...

Секрет досвідчених господинь! Коли додати цибулю, щоб печінка була м’якою та соковитою

понеділок, 29 квітень 2024, 11:12

Печінка тушкована з цибулею - класичне поєднання, проте важливу роль грає порядок додавання інгредієнтів, передають Патріоти України. Цей спосіб донедавна був для нас невідомий, якщо ви теж не пробували саме такий рецепт — обов’язково спробуйте. Печінк...