Сало – стратегічний продукт для багатьох українців. Його плюс у довгому терміні придатності. Однак потрібно знати деякі секрети зберігання сала, щоб зберегти його довше свіжим та ароматним
Сало можна зберігати у свіжому вигляді, а також у солоному та копченому. Пам'ятайте, що в морозилці сало довше збережеться свіжішим, ніж у холодильнику. Тому, якщо ви хочете створити резервний запас, тоді сміливо підготуйте сало і помістіть його в морозильну камеру.
Якщо сало буде оброблено з усіх боків сіллю, його термін придатності ще більше збільшиться. При цьому звертайте увагу на зовнішній вигляд сала - адже навіть один зіпсований шматочок може стати причиною того, що весь шматок швидко зіпсується. Заморожувати потрібно ідеально чисте сало.
А тепер важливий нюанс - перед тим, як сховати свіже сало в морозилку, не забудьте завернути його в поліетиленовий пакет. Копчене сало краще зберігати загорнутим у невеликі шматки полотняних ганчірочок, а зверху вже в пакет.
Якщо у вас немає морозильної камери, тоді помістіть сало в 2-х або 3-літрові банки. Це також допоможе зберегти продукт свіжим якомога довше.
Помістіть підсолене сало у відповідну ємність і накрийте кришкою, залишивши при кімнатній температурі не більше ніж на добу. Тільки після цього банки із салом можна ставити в холодильник. Пам'ятайте про те, що чим крупніші шматочки сала, тим довше вони просолюватимуться.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...