
Лимонний сік – необхідний компонент для приготування багатьох страв. Однак часом весь сік відразу не застосуєш, тому часто лимон залишається, констатують Патріоти України.
У зв’язку з цим перед господинями постає логічне питання – як же вчинити з відрізаною частиною лимона, щоб вона пролежала в холодильнику достатньо часу і не зіпсувалася?
Над цим же ламають голову і любителі такого напою, як чай з лимоном, для приготування якого необхідна всього скибочка цитрусу.
Адже, як відомо, якщо цілий лимон може зберігатися на полиці рефрижератора до 2 тижнів, а термін зберігання вже розірізаного фрукта, скорочується до декількох днів.
На щастя, рішення знайдено, і воно набагато простіше, ніж можна собі уявити.
Для того, щоб продовжити термін зберігання лимона, знадобиться звичайна харчова фольга для запікання.
Загорніть вже розрізаний фрукт у фольгу і можете не хвилюватися, що він швидко зіпсується – у такому стані лимон зможе пролежати до тижня, запевняють досвідчені кулінари.
При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.